Göğüs ucu hassasiyeti!!!

Evt belirti diyorlar arkadaslar ben hiç hamile kalamadım.hatta yakın arkadasım sırf agrı oluyor die gebeliğini 6. Hafta direk ultrasonla öğrenmiş hayırlı olsun cnm darısı bizlere

Sonuçta bişi çıkmadı cnm o ay ama çalışmalara devam sanırım şimdi bişiler var bugün test yaptım pozitif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan testi için
Gözün aydınnnn inş sağlıkla kucağına alırsın canım:) peki doğum kontrol hapı neden kullandın?? Doğum kontrol hapını bırakınca 2-3 ay korunun diyo doktorlar?

Gözün aydınnnn inş sağlıkla kucağına alırsın canım:) peki doğum kontrol hapı neden kullandın?? Doğum kontrol hapını bırakınca 2-3 ay korunun diyo doktorlar?
Saolasın cnm İlk bir sene çocuk düşünmemiştik bir de lazer epilasyona başlamıştım tamamlamak istedim olur da hamile olduğumu anlamadan lazere gitmiş olursam diye korktum. Bugün doktora gittik kan testinde değerim 8300 lerde çıktı 9 mm boyutunda kesem varmış fakat kese arkasında kanama var dedi doktor progesteron diye bi ilaç verdi yeni tahliller yaptırdı bakalım yarın nasıl çıkar sonuç

Bende doğum kontrol hapına başladım adet düzensizlğm için ve bir yıldır çocuk istiyoruz olmuyo.. hapı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kaldın?? Kanamaya üzülme geçer canım sakın yorma kendine hep yat dinlen..

İnş geçer cnm.
Ben hapı bırakınca 2. Ay hamile kaldım kişiden kişiye değişiyormuş galiba inş seninde olur en kısa zamanda

benim bata 13 gün var yumurtalik gunu geceli bir gün oluyor.yumurtladigim zamani anlayabiliyorum kasik agrimdan akintimdan artik akintim yok iki gundur demekki yumurtlama zamanim gecti diyebiliyorum yani..
bugun sutyeni cikardiktan sonra fark ettim gogus ucuna dokununca coook hafif agri degilde aci da degil bi hassaslik var.acaba dedim sutyen sıktı ondan mi dedim de cikardiktan bi yarim saat sonra yine baktim hala ayni sizce bu agri normal mi

Bende dogum kontrol hapi kullaniyrm diane 2q gun kullandm.2 gun once bitti daha ilac bitmesen asiri serecede gogus agrisi basladi onceden hic boyle olmuyordu herseyde bi umut ariyorum

selam kızlar benim bat 14 ağustos geçen hafta göğüs uçlarımda ve yanlarımda hassasiyet vardı fakat bugün yani bata 5 gün kala yok oldu hepsi gebelik olsaydı artarak devam etmesi gerekliydi değil mi?

benim hatırladığım göğüslerimden ziyade sadece uçları çok acıyordu gebe kaldığımda..hiç öyle olmazdı ordan anlamıştım gebeliği

geç bir tarih olmuş ama merak ettim o zaman bu belirtiniz hamilelik belirtisi miymiş

benim hatırladığım göğüslerimden ziyade sadece uçları çok acıyordu gebe kaldığımda..hiç öyle olmazdı ordan anlamıştım gebeliği
mrb cnm şu an aynı belirti ben de var bugün bat günümdü ade tolacak gibi iki günüdür ağrım var ama leke dahil en ufak kanamam olmadı göğüs uçlarım aşırı hassas ve sızlıyor inş gebelik belirtisidr sizde nasıl olmuştu?

Canım merhaba.Bende ilk hamilelik belirtisini göğüsümden anladım.Eşimle sarılırken dahi göğüsün çok acıyordu ve göğüs uçlarım normal regl zamanında ki gibi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…