Göğüs ucu hassasiyeti!!!

bugun göğüsüm çok hassaslaştı ,uç tarafı şişti
bazen böyle oluyrdu ama bu sefer ki farklı çok şiş.hafiif bi acı hissi var .

o sorun bende de var. ovulasyonun 6. günü bugün. bat 16 göğüs ucum acayip hassas dokunduğun an acıyor. doktora gitmiştim önceki adette polip var dedi 10 gün sonra gel alalım dedi. o nedenle hiç önemsemedim. ilişkiden sonra hiç yatmadım nasılsa polip aldıracağım diye. ancak dün doktora gittik. polip kaybolmuş dedi :) yazık oldu bu aya. ovulasyondan 2 gün sonra başladı ancak göğüs ucu hassasiyeti. hamileliğe yormuyorum ancak ben. hamileliğin tek belirtisi ultrasonda görünen kalp atışlarıdır.

Merhabalar ...

Kızlar bende polikistik overli birisi olarak doktora gittiğimde doktor yumurtamın 22 mm olduğunu çatlama iğnesi ovitreellee ve ilişki saatleri verdi. Ama eşim şehir dışında olduğudan iğneyi 4 gün sonra oldum ve 2 kez ilişki olabildi. Şu an ara ara kasık ağrısı var ve inanılmaz bir şekilde göğüs ucu hassasiyeti özellikle benimde sol tarafım. Ama eğer gebe kaldıysam belirti olması için erken gibi düşünüyorum çünki 4 gün geçti ilişkiden daha. Off Allahımmm şu zaman geçsede sonucu öğrenebilsem olumlu olumsuz. Böyle çok zor beklemesi çünki ( i

merhaba arkadaslar ben aranızda yeniyim bende bebiş isteyenler kervanındayım 5 ayı devirdik calışmalarda ama uzun süre kullandıgım kontrol haplarının etkisini daha atamadım sanırımki bebiş gelmiyorama 11 de adet oldum yumurtlamamda bügün itibariyle olmasına ragmen 4 5 gündür göğüs uclarım cok sızlıyor bunu hiç yaşamazdım acaba yumurtlama tarihinden önce hamil kalmış olma şansım varmıdırki?

Benimde inanılmaz göğüs ucu hassasiyetim var bu ay hiç olmazdı böyle ama yumurtlama günüm bugün başlıtor erken döllenme olmuş olabilirmi acaba yardım

Bayanlar merhaba aranıza yeni katıldım.adetime 10 güne yakın zaman var.ama kasıklarımda tuhaf çekilmeler oluyor,ve sadece gögüs uçlarım acıyor ve gögüs ucumun cevresinde ilk defa farkettiğim nokta kadar kabarcıklar var.sizce gebelik olabilirmi?

Kızlar konuyu hortlatıyorum ama inanılmaz tek göğüs ucu ağrım var. Sebebi ne olabilir? Gece uykumdan uyandıracak kadar ağrıdı

Kızlar konuyu hortlatıyorum ama inanılmaz tek göğüs ucu ağrım var. Sebebi ne olabilir? Gece uykumdan uyandıracak kadar ağrıdı
Cnm hamilelik icin soruyorsan;tek gögüs agrisi yasamadim ben.Ilk hamileligimde iki gögsüm birden ve sadece uclari dokundukca agriyordu.Baska bir sebep olma ihtimali olabilir.Sürekli takip etsen ve gögüs etrafinda tuhaf birsey olup olmadigina baksan iyi olur.Ama insallah hamilelik adina bir agridir bu.:) Herkeste belirtiler farkli oldugu icin hicbir belirti kesinlik tasimiyor malesef

Arkadaşlar merhabalar konuyu yeniden açıyorum ama göğüs uçlarımda hassasiyet başladı çok acıyor diyemiycem ama ilk defa böyle oluyor. Bir de çok akıntım var bu aralar kasıklarımda da ara ara artan ağrı oluyor. Reglime 8 gün var daha. Doğum kontrol hapı yasmin kullanıyordum bi önceki reglime kadar. Acaba bu durumun sebebi ne olabilir ki???

Sonuç ne cnm?

arkadaşlar adetime daha 14 gün var ve sadce göğüs uçlarımda hassasiyet var dokununca neden olabilir

Hayırlı olsun eee bu ay belirtilerin varmıydı peki
Hiç belirtim yok reglimin 1 hafta gecikmesinden başka. İşte idrar testi yaptım evde sonuç pozitif çıktı. Arada regl olcakmışım gibi ağrı oluyor geçiyor hemen bu durum da belirti midir bilemiyorum yarın Allah nasip ederse doktora gitcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…