- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
göğüs ucumdaki vaziyet nerdeyse tamamen tek taraflı olup sol göğsümde toplandı..
ucunda acı olmakla beraber çok aşırı değil..
Fakat sol göğsümün genel olarak uç tarafı(kahverengi bölgeden itibaren) çok sızlıyor batıyor:26:
InsaAllah hamileliktir ayni sikayetler bendede var umarim hamileyizdirağzın bal yesin yani sadece uçlarda ise çok büyük ihtimal ile hamilelik miiii
aynenYav heyecanla okudum sonuna kadar kadın hamile miymiş diye sonucu yazmamış
Ben dee:)
Yok canim isleri bitince sonucu yazma tenezzulunde bulunmuyor cogu.Eski bir konu ama hanımlar sonuçlar ne oldu ? Bu hassasiyetten sonra gebe olduğunu öğrenen oldu mu
Cnm hamilelik icin soruyorsan;tek gögüs agrisi yasamadim ben.Ilk hamileligimde iki gögsüm birden ve sadece uclari dokundukca agriyordu.Baska bir sebep olma ihtimali olabilir.Sürekli takip etsen ve gögüs etrafinda tuhaf birsey olup olmadigina baksan iyi olur.Ama insallah hamilelik adina bir agridir bu.:) Herkeste belirtiler farkli oldugu icin hicbir belirti kesinlik tasimiyor malesefKızlar konuyu hortlatıyorum ama inanılmaz tek göğüs ucu ağrım var. Sebebi ne olabilir? Gece uykumdan uyandıracak kadar ağrıdı
Sonuç ne cnm?Arkadaşlar merhabalar konuyu yeniden açıyorum ama göğüs uçlarımda hassasiyet başladı çok acıyor diyemiycem ama ilk defa böyle oluyor. Bir de çok akıntım var bu aralar kasıklarımda da ara ara artan ağrı oluyor. Reglime 8 gün var daha. Doğum kontrol hapı yasmin kullanıyordum bi önceki reglime kadar. Acaba bu durumun sebebi ne olabilir ki???
Sonuçta bişi çıkmadı cnm o ay ama çalışmalara devam sanırım şimdi bişiler var bugün test yaptım pozitif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan testi içinSonuç ne cnm?
Hayırlı olsun eee bu ay belirtilerin varmıydı pekiSonuçta bişi çıkmadı cnm o ay ama çalışmalara devam sanırım şimdi bişiler var bugün test yaptım pozitif çıktı pazartesiyi bekliyorum kan testi için
Hiç belirtim yok reglimin 1 hafta gecikmesinden başka. İşte idrar testi yaptım evde sonuç pozitif çıktı. Arada regl olcakmışım gibi ağrı oluyor geçiyor hemen bu durum da belirti midir bilemiyorum yarın Allah nasip ederse doktora gitcez bakalımHayırlı olsun eee bu ay belirtilerin varmıydı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?