göğüs ucu çatlakları

gldnt7

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
67
41
288
34
Çoğumuz bebeğimizi anne sütüyle beslemek istiyoruz ama özellikle ilk dönemlerde sık emzirmekten göğüs uçlarımız yara oluyor ve bu keyifli olay kabusa dönüşüyor.Ben 25 gün önce doğum yaptım ve bu olayı yaşadım artık ağlayarak emziriyordum yavrumu. Ama bu durumdan çok şükür kurtuldum. Çözüm bepanten krem birde göğüs kalkanı oldu. Her emzirmeden sonra göğüs uçlarıma bepanten sürüp kalkanları taktım. Tabi kalkanlar göğüste en fazla 40 50 dk duracak sonra çıkarıp göğüs pedi takmak gerekiyor ki göğüs ucu çamaşıra sürtünüp tahriş olmasın. Ayrıca gün içinde bepanten sürülmüş göğsün üzerine lansinoh da sürün. Yalnız bepanten sürülmüş göğsü her emzirmeden önce temizlemek gerekir. Bir de bebeğinizi emzirdikten sonra göğüs ucunuzu suyla yıkayın ki tükürük kalmasın.Gün içinde de göğsünüzü karbonatlı suyla silin ki yaralar iyileşsin ve bebişinizin ağzında pamukçuk çıkmasın. Herkese bebişiyle mutlu yarınlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…