göğüs ucu büyüklüğü

ada08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
23
14
88
36
Kizlar cogu insanin aksine bnm de problemim gogus ucumun buyuklugu. Hamilelikten once bile silikonsuz sutyen kullandigimda bile kiyafetlerimin uzerinden belli olurdu göğüs uclarim. Simdi hamileligimin 12. Haftasi icindeyim. Dogal olarak goguslerim buyudu. Uclari da buyudu. Ya bebegim ememezse? Ya sorun yasarsa? Cocuguumun ta girtlagina kadar deger de emmesine engel olursa. Napcam ben akil verin lutfen

Çok şanşlsın kıymetini bil. Hemde nasıl emer. Benim yavrum ucu yok diye sabahlara kadar tutmak için ağladı . Ben ağladım o ağladı

Benim de gogus uclarim cok az cikik. Daha cok gomuk gibi.
Yani hamile kalinca cikar dedim ama hala en ufak bi degisme yok. Renk koyulasmasi bile olmadi.

Son düzenleme:
ne yazık ki benimde hiç ucu yok ve korkarım ki çıkmaya niyeti de yok büyük olmasını dert etme gayet rahat emzirirsin.
Bende bebeğim nasıl emecek diye üzülüyorum

Kizlar konuyla alakasi yok ama hamileligede yoramiyrm daha yumurtlamadan sonraki 4. Gun ama gogus uclarim sizliyor ve bznde sanki simsek var gibi bi sizlama oluyor bi yerde usutmektn bahsetmisler olablrmi acaba bu iki gundur boyle bu gun daha fazla

Seni en iyi ben anlarım şuan. Normalde de gögüs ucum vardı ama hamilelikte iyice büyüdü. Benimde aynı endişelerim var bebeğim tutamassa yani büyük olduğundan zorlanırsa diye korkuyorum.

benim de ucu çok büyük şimdiden daha da büyüdü merak ediyorum nsl edecek bebis

Canım merak etmeyin benimde göğüslerim küçüktü ucları çok büyüktü doğum yapalı 23 gün oldu dogunca hemen aldı ucunu valla ama kafve rengin hepsini alması gerekiyomus ama alamıyor sadice ucunu aliyo anca ucu dolduruyo azini o yüzden çok yara oluyo uçlari

Çok iyi oldu yazdığın yani doyabiliyo emiyo dimi

Cnm iyi ki yazdin gercekten.nasil rahatladim bilemezsin.aklimdan bir turlu cikmiyordu ne olacak diye.
Memenucu yaralarina ayva cekirdegi kremi cok iyi geliyormus. Ben simdiden agrilarim icin nemlendirsin diye suruyorum.belki sana da yarari olur.
Bir ayvanin cekirdeklerini ceyrek cay bardagi suya koy.bir gecede,bazen daha uzun suruyor ben oyle oldugugunda buzdolabina koyuyorum, jel kivama geliyor.bir dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…