Bence de canım.. Ben 6 gün bekledim ondan önceki Ay 1.gün yapmıştım test negatif çıkmıştı bi ihtimal dedim tam kan vermeye gidicektğm 5.gün regl oldum.. Sonra dedim tövbe beklicem test için 5 6 günn.. Ya aslında varsa her türlü çıkıyor pozitifHic yaptırmamaya karar verdim adetim gecikirse yaptırırım kendi kendime üzülüyorm cünkü sonra
Ne oldu, sonucu merak ettim.Kızlar merhaba, göğüs uçları resmen yaraymıs sanki gibi acıyıp hamile oldugunu öğrenen varmı ? Adetime daha 10 gün var bu kadar erken bekirti de olmaz gibime geldi
Ne oldu, sonucu merak ettim.
İnş olurGecen ay adet oldum canım tutmadı. Doktorda hormon testi yaptı lh degerim yüksek cıktı adetin 4. Günü klomen verdi günde 2 kere 5 gün sonra baktık yumutam catlamadı bife catlatma iğnesi oldum. Simdi dün bugün değerlendirdik bakalm bu ay olacak mı
Benm bi tame yumurtam catlamıs iğneden sonra ama simdi bi tane daha yumurtam olusmus o da catlar dedi bugun yarın simdi kafam karıştı 2 kere mi yumurtlamıs olucam ? Bilgisi olan varmıİnş olur
Belki fark etmemiştir belki de 2 kere olmuştur şimdi bende bilemedimBenm bi tame yumurtam catlamıs iğneden sonra ama simdi bi tane daha yumurtam olusmus o da catlar dedi bugun yarın simdi kafam karıştı 2 kere mi yumurtlamıs olucam ? Bilgisi olan varmı
Nasıl ?Canm bemm 8 gun onceden kizimda ole olmustu zatennhamile olursam gogusbucumu sıkarsam anlyrm hamile oldgmu belrti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?