Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de canım.. Ben 6 gün bekledim ondan önceki Ay 1.gün yapmıştım test negatif çıkmıştı bi ihtimal dedim tam kan vermeye gidicektğm 5.gün regl oldum.. Sonra dedim tövbe beklicem test için 5 6 günn.. Ya aslında varsa her türlü çıkıyor pozitifHic yaptırmamaya karar verdim adetim gecikirse yaptırırım kendi kendime üzülüyorm cünkü sonra![]()
Ne oldu, sonucu merak ettim.Kızlar merhaba, göğüs uçları resmen yaraymıs sanki gibi acıyıp hamile oldugunu öğrenen varmı ? Adetime daha 10 gün var bu kadar erken bekirti de olmaz gibime geldi![]()
Ne oldu, sonucu merak ettim.
İnş olurGecen ay adet oldum canım tutmadı. Doktorda hormon testi yaptı lh degerim yüksek cıktı adetin 4. Günü klomen verdi günde 2 kere 5 gün sonra baktık yumutam catlamadı bife catlatma iğnesi oldum. Simdi dün bugün değerlendirdik bakalm bu ay olacak mı![]()
Benm bi tame yumurtam catlamıs iğneden sonra ama simdi bi tane daha yumurtam olusmus o da catlar dedi bugun yarın simdi kafam karıştı 2 kere mi yumurtlamıs olucam ? Bilgisi olan varmıİnş olur![]()
Belki fark etmemiştir belki de 2 kere olmuştur şimdi bende bilemedimBenm bi tame yumurtam catlamıs iğneden sonra ama simdi bi tane daha yumurtam olusmus o da catlar dedi bugun yarın simdi kafam karıştı 2 kere mi yumurtlamıs olucam ? Bilgisi olan varmı
Nasıl ?Canm bemm 8 gun onceden kizimda ole olmustu zatennhamile olursam gogusbucumu sıkarsam anlyrm hamile oldgmu belrti bence