• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ucu agrısı bir hamilelik belirtisi mi ?

TAV21

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
41
33
8
31
Kızlar merhaba, göğüs uçları resmen yaraymıs sanki gibi acıyıp hamile oldugunu öğrenen varmı ? Adetime daha 10 gün var bu kadar erken bekirti de olmaz gibime geldi 🤔

10 gun cok erken canim, bu şekilde olup hamile olanda var tabii ki.
Ama bir de aynı şeyi yaşayıp adet olanda var maalesef.

Benimde ilk belirtim gogus ucu sizlamasiydi 1 hafta onceden olmustu
Olabilir ama olmayadabilir. Daha zamanin var stres yapmak geciktiriyor beklemekden baska caren yok

Canm bemm 8 gun onceden kizimda ole olmustu zatennhamile olursam gogusbucumu sıkarsam anlyrm hamile oldgmu belrti bence

Cok ağrıdığı icin bugün emziren bir arkadasımın sütünü sürdüm gögüs uclarıma simdi daha iyi heralde yine belirti değil 😔

10 gün çok erken gibi. Daha kanda bile hormonun yüksek çıkmazken belirti yaşaman değişik olurdu. Ama belli de olmaz 🤗 en erken Regline 1 hafta varken hissediliyor belirtiler. Ama her bünye başka tabii ki..
İnşallah hamilesindir ama sakın test falan yaptırma şuan reglin geçince yaptır ya da bi bi kaç gün varken 🙆

Hic yaptırmamaya karar verdim adetim gecikirse yaptırırım kendi kendime üzülüyorm cünkü sonra 😔

Hic yaptırmamaya karar verdim adetim gecikirse yaptırırım kendi kendime üzülüyorm cünkü sonra 😔
Bence de canım.. Ben 6 gün bekledim ondan önceki Ay 1.gün yapmıştım test negatif çıkmıştı bi ihtimal dedim tam kan vermeye gidicektğm 5.gün regl oldum.. Sonra dedim tövbe beklicem test için 5 6 günn.. Ya aslında varsa her türlü çıkıyor pozitif ❤️ inşallah vardır

Ne oldu, sonucu merak ettim.

Gecen ay adet oldum canım tutmadı. Doktorda hormon testi yaptı lh degerim yüksek cıktı adetin 4. Günü klomen verdi günde 2 kere 5 gün sonra baktık yumutam catlamadı bife catlatma iğnesi oldum. Simdi dün bugün değerlendirdik bakalm bu ay olacak mı 🙏🏻

Gecen ay adet oldum canım tutmadı. Doktorda hormon testi yaptı lh degerim yüksek cıktı adetin 4. Günü klomen verdi günde 2 kere 5 gün sonra baktık yumutam catlamadı bife catlatma iğnesi oldum. Simdi dün bugün değerlendirdik bakalm bu ay olacak mı 🙏🏻
İnş olur 🙏

Benm bi tame yumurtam catlamıs iğneden sonra ama simdi bi tane daha yumurtam olusmus o da catlar dedi bugun yarın simdi kafam karıştı 2 kere mi yumurtlamıs olucam ? Bilgisi olan varmı
Belki fark etmemiştir belki de 2 kere olmuştur şimdi bende bilemedim

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Merhabalar. Bende adetimden 4 gün önce asırı göğüs ağrısı yaşadım.sızlama gibiydi adetım bır gun gevti test yaptım pozitif Cıktı Allah isteyen herkese versin

Back