- 29 Mayıs 2023
- 137
- 26
- 26
-
- Konu Sahibi berilaydin
Regl ve hamilelik belirtileri aşırı benzer olayalrdır. Hemen ümitlenmeyin regl öncesi kesin hamilelik denen göğüs ucu tomurcuklanması da yaşanıyor. Hemen ümitlenme...Merhaba arkadaşlar ben duphaston kullandım ilaç biteli 8 gün oldu adet olmadım. Birdenbire göğüs ucu acısı ve diklesmesi yaşamaya başladım hiç olmazdı. Hamilelik belirtisi olabilir mi veya regl öncesi yaşanan bir durum mu
Ne kadar umitlenmiyorum desende içimde değişik bir his var.. teşekkür ediyorumRegl ve hamilelik belirtileri aşırı benzer olayalrdır. Hemen ümitlenmeyin regl öncesi kesin hamilelik denen göğüs ucu tomurcuklanması da yaşanıyor. Hemen ümitlenme...
Bende regl öncesi ara ara oluyor.Merhaba arkadaşlar ben duphaston kullandım ilaç biteli 8 gün oldu adet olmadım. Birdenbire göğüs ucu acısı ve diklesmesi yaşamaya başladım hiç olmazdı. Hamilelik belirtisi olabilir mi veya regl öncesi yaşanan bir durum mu
Kimyasal gebelik nedir açıklama yapar mısınbenimde göğüs ucum aşırı scıyor dokundıkça dsha önce hiç olmazdı ama testim negatif. Erken yaptığımı da düşünüyorum çünkü kimyasal geçirdim oda adet sayıldığı için 35 güne çıktı normslde 28 günde bir adet olurdum bakalım, biraz dahs bekliycem şu an adetimin 25.günündeyim üstelik kimyasal baya etkiliyor sanırım adet düzenini
Bende normalde duphaston adet söktürücü bittikten sonra 4.gunu olurdum genelde 10 gün geçerse hamile olabiliyormuşsun diyorlar bir hafta daha bekleyecegim bende ikimiz içinde hayırlısı olsunbenimde göğüs ucum aşırı scıyor dokundıkça dsha önce hiç olmazdı ama testim negatif. Erken yaptığımı da düşünüyorum çünkü kimyasal geçirdim oda adet sayıldığı için 35 güne çıktı normslde 28 günde bir adet olurdum bakalım, biraz dahs bekliycem şu an adetimin 25.günündeyim üstelik kimyasal baya etkiliyor sanırım adet düzenini
canım kısaca döllenme oluyor ama sağlıklı bi gebelik olmadığı için vücut atıyor adetle birliktsKimyasal gebelik nedir açıklama yapar mısın
ay yine de adet söktürücü kullanman gerekli mi belki zararlıdır bi bilgim yok ilaçla ilgili zararlı değilse de bilmiyorumBende normalde duphaston adet söktürücü bittikten sonra 4.gunu olurdum genelde 10 gün geçerse hamile olabiliyormuşsun diyorlar bir hafta daha bekleyecegim bende ikimiz içinde hayırlısı olsun
Haaa. Tamam peki görüntüsü benziyor mu birşeye bn geçen ay karşılaştım da büyük bir et parçasına benzer birşey vardı (özür dilerim)canım kısaca döllenme oluyor ama sağlıklı bi gebelik olmadığı için vücut atıyor adetle birlikts
regl öncesi yaşanan durumMerhaba arkadaşlar ben duphaston kullandım ilaç biteli 8 gün oldu adet olmadım. Birdenbire göğüs ucu acısı ve diklesmesi yaşamaya başladım hiç olmazdı. Hamilelik belirtisi olabilir mi veya regl öncesi yaşanan bir durum mu
Açıkçası çok büyük olmamıştı benimki normalde adetlrrim hep pıhtılı geçer zaten normal adet gibiydi ama bence kanamayı anlardınız az çok çünkü faeklı oluyor mesela benim kanamam hep yoğun olur ama bu sefer dahs cok sulu gibiydi (midesi hassas arksdaşlar kusura bakmayın lütfen)Haaa. Tamam peki görüntüsü benziyor mu birşeye bn geçen ay karşılaştım da büyük bir et parçasına benzer birşey vardı (özür dilerim)
Anladım teşekkür ederimAçıkçası çok büyük olmamıştı benimki normalde adetlrrim hep pıhtılı geçer zaten normal adet gibiydi ama bence kanamayı anlardınız az çok çünkü faeklı oluyor mesela benim kanamam hep yoğun olur ama bu sefer dahs cok sulu gibiydi (midesi hassas arksdaşlar kusura bakmayın lütfen)
Yok duphaston zararlı değil bebek varsa tutunmayı sağlıyor yoksa adet oluyorsunay yine de adet söktürücü kullanman gerekli mi belki zararlıdır bi bilgim yok ilaçla ilgili zararlı değilse de bilmiyorum
Kızlar son ilişkim bir ay önceki adetimden 2 gün önce oldu prezervatifliydi başka ilişki de olmadı ondan sonra da adet gördüm işte bu ay reglim gecikti biraz şehir dışına gidicem nasıl regl söktürebilirim yaYok duphaston zararlı değil bebek varsa tutunmayı sağlıyor yoksa adet oluyorsun
Acı ve diklesme geçti bende fakat hamile değilmişim. 13 gün oldu duphaston biteli adet olamadım hala...Ben hamileyim 8 haftalığım göğüs ucu ağrım bu hafta başladı çok dik ve acıyor sizde bu kadar erken belli eder mi bilmiyorum, umarım hamilesinizdir