benimde bebeğim 5 günlük 2.günden itibaren göğüs uçlarım yara oldu,,,garmastan kullandım geçmedi,,karbonatlı suyla sildim yine geçmedi nekadar zormuş ağrısı burda yazılanlarıda okudum sanırım bu bir süreç ve yaşanacak allah yardımcımız olsunkızlar çok kötü durumdayım yaaaa göğüs uçlarım çok kötü oldu krem kullanıyorum banamısın demio doumdan ne kadar da önce başladım kreme ama faydasıolmadı sanırım önerisi olan yada faydalı bi kremini bilen varmıııı ben novuxsol ve garmastan kullandım
benimde bebeğim 5 günlük 2.günden itibaren göğüs uçlarım yara oldu,,,garmastan kullandım geçmedi,,karbonatlı suyla sildim yine geçmedi nekadar zormuş ağrısı burda yazılanlarıda okudum sanırım bu bir süreç ve yaşanacak allah yardımcımız olsun
Gamzeki sana ne kadar teşekkür etsem az, tabi kadıbnlar kulubü ve agustos annelerine de...a.s. ben doğumdan 1 ay önce lansinoh kullanmaya başlamıştım, emzirmeye başladıktan sonra da düzenli olarak sürüp ped ile kapatıyordum ama 5.gün sonunda göğsüm kanadı, hemen girip burayı okudum ve ağız bezi kullandığını okudum. annem de bana biz eskiden sütümüzden sürüp ağız beziyle kapatırdık demişti. dedim ki vardır bir bildikleri eskilerin ve senin de yazdıklarını okuyunca pedi bıraktım ve DEmir'imin ağız bezlerini kullanmaya başladım. sonuç inanılmaz...kaydirigubbakcemile5 emdikten sonra kanamıyor çatlamıyor ama acıyor, onu geçirmek için hala lansinoh sürüyorum. Ağız bezi mucizesi bu...hala göğüslerinden yana dertli olanlar varsa ağzı beizini deneyin arkadaşlar...:teytey: hepinize iyi pazarlararkadaşlar bu konuda bende bildiğimi hemen ileteyim benimde ilk başlarda çok acıyordu gözümden yaş akıyordu nerdeyse ama geçti çok şükür bi kaç krem sürdüm ama onlar iyi gelmedi süremedimde tam zaten ama duyduğum bilgi şu :
göğüs pedleri göğüslerin çatlamasında çok etkiliymiş göğüslerimizin ıslak kalmaması lazımki çatlamasın ama göğüs pedleride hep ıslak tutuyor her aktığında değiştirmek lazım bu yüzden ben artık ped kullanmıyorum busenin ağız bezlerini kendime aldım onları kullanıyorum kupkuru şimdi ve gerçektende hiç yaram falan yok çok şükür bide hergün banyo yapmamız lazımmış göğüs damarlarımız açılsın diye inş. yaralarınız geçerde bebişlerinizi rahat rahat emzirirsiniz
slm kızlar nasılsınız bugün bebeişler nasıl.ertuğda bende çok iyiyiz maş.evicap diye bi ilaç var içerigi kapsül.hergün bi kapsülü patlatıp sabah ögle akşam meme başına sürüyorum 2 gün oluyo kullanalı tavsiye ederim arkadaşlarım 6 ytl öptüm herkesi.prensim uyandıııııııııııııııııııııı:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?