gögüs uçlarım koyulaşmaya başladı.neden acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar en son 14 eylülde adet oldum.gün geçtikçe gögüs uçlarım siyahlaşmaya başladı.ilk başta acıyordu şimdi acı yok rengi deyişiyor.hesaplarıma göre yarın adet olmalıyım.şuan hiç bir adet ağrısı yok.ara sıra biraz agrı oluyor(ama adet ağrısı gibi değil)birde karnımda şişlik var.
kısacası gögüs uçlarımdaki renk koyulaşması neyin belirtisi?sizde olmuşmuydu?

gogus uclari hamilelikte koyulassir diye biliyom ben benimkiler simsiyah olmustu

gülaycım benim ilk başta kasık ağrılarım olmuştu sonra bel ağrısı tam ortada öldürdü beni günlerdir ama ne mide bualntısı ne baş dönmesi yok anacım...göğüslerim de son 2 gündür koyulaşmaya başladı göbeğimd eçizgi oluştu...adetin 5 gün geçince idrar da çıkar sonra da kan testi yaptır...ama koyulaşma hamilelik döneminde olur cnm heveslenme ve hiç düşünme bak psikolojik olarakta olmazsın sonra üzülürsün tamam mı...düşünme kafana takma bayram da gez dur eğlnemene bak...tamam mı cnm...hadi hayırlısı dualarım seninle....

gülaycım benim bildiğim 3 hafta olduktan sonra yavaşş yavaş koyulaşır

benimde anlattığın gibi olmuştu canım inş hamişsindir biraz daha bekle günün geçsin test yaparsın

gülaycım benim bildiğim 3 hafta olduktan sonra yavaşş yavaş koyulaşır

çok sagol ya....geçen ay çok düşünmüştüm geceleri uyuyamıyordum.ama bu ay aklıma getirmemeye çalıştım.dedigin gibi üstesinde durmamam lazım sonra hayal kırıklığı....neyse ben bunları söylemedim.sizde duymadınız : ))))
karnını benim için okşa.. cidden çok sevindim...

Gülaycım, benim hiçbir belirtim yoktu, sadece göğüs ucu koyulaşmıştı, hatta hiç aklımda olmadığı için nooldu ki demiştim.

gulaycım gogus uclarındakı koyulasma kısıden kısıye gore degısıyo bazılarının hemen olur ben 5 aylık hamıleyım daha yenı hafıf koyulastı benımde gogsumun ucunda acı olmustu adet olmadan ama sadece uclarında hamıle degılsen neden koyulassın gogsun onuda anlamıs degılım gunluk yasantımızda yada adet belırtısı degıl cunku bu benım ıcımden hamıle oldugun gecıyo ıns oyledır bıraz bekle gunun gecınce kan testı yaparsın yınede cok heveslenme ama uzulmemen ıcın..

A, benim de erkenden koyulaşmıştı, oğluma hamileymişim meğer. Doğru olabilir yani. İnşallah hamilesindir canım.

insallah hamissindir canim valla benim adetim ayin 9 una oluyordu bu ay olmadim 3 gunum bugun bisey yok dun asiri bacaklarimin arasinda agri vardi ve gogsumde koyulasma yok dun biraz sizladi ve gecti bakalim bende bekliyorum insallah guzel haerler alirim dua edin lutfen

cnm düzenli adet gören bayanlar adeti en az 2 gün geçince gebelikten şüphelenmeliymiş bugün doktorum dedi....dualarımız sizinle allahım size de nasip etsin....

cnm düzenli adet gören bayanlar adeti en az 2 gün geçince gebelikten şüphelenmeliymiş bugün doktorum dedi....dualarımız sizinle allahım size de nasip etsin....

canım doğum kontrol hapı kullanırken adetlerim düzenliydi.2 ay önce hapı bıraktım(yasmin)bıraktıktan sonra adet tarihim değişti.son 3 ayın tarihlerini sana yazayım:18 temmuz,14 ağustos,14 eylül ve şuan hala hastalanmadım....bu arada teşekkür ederim ilgilendiğin için..

gülaycım adetinde düzensizlik yok ki düzensiz demek o ay mesela 1 eylül de oldun 1 yada 2 ekimde olacağına 10 ekimde oldun yani çok uzun ara demek...sen düzenlisin...ve bugün ayın 13 ü ben senin yerinde olsam hiç düşünmem oldum mu olmadım mı diye beyin otomatik olarak etkilenerek senin adet olamnı engelleyecek ve sen stres yapıp olmayacaksın hamile olduğunu sanıcan ve sonuç negatif olursa yıkılırsın...bak benim belirtim çok fena kasık ağrısı ve bel ağrısı bacakalrda halsizlik bilmiyorum etkisi varmıdır bide ben bu ay çok incir yedim belki hergün yedim gece yatarkende bir bardak süt içip uyudum....

gülaycım adetinde düzensizlik yok ki düzensiz demek o ay mesela 1 eylül de oldun 1 yada 2 ekimde olacağına 10 ekimde oldun yani çok uzun ara demek...sen düzenlisin...ve bugün ayın 13 ü ben senin yerinde olsam hiç düşünmem oldum mu olmadım mı diye beyin otomatik olarak etkilenerek senin adet olamnı engelleyecek ve sen stres yapıp olmayacaksın hamile olduğunu sanıcan ve sonuç negatif olursa yıkılırsın...bak benim belirtim çok fena kasık ağrısı ve bel ağrısı bacakalrda halsizlik bilmiyorum etkisi varmıdır bide ben bu ay çok incir yedim belki hergün yedim gece yatarkende bir bardak süt içip uyudum....[/QU

ben artık düşünmüyorum yaa..olursa olur.senin bebişten ne haber?bulantın yada başka bi deyişiklik var mı?

gülay halsizim biraz..bulantım da ara ara....daha çok erkenmiş bulantı kusma baş dönmesi 6.haftadan sonra başlarmış benim çok erken 3-4 haftalık daha...üstelik ultrasyonda da görünmedi....:(((((((((((((((

gülay halsizim biraz..bulantım da ara ara....daha çok erkenmiş bulantı kusma baş dönmesi 6.haftadan sonra başlarmış benim çok erken 3-4 haftalık daha...üstelik ultrasyonda da görünmedi....:(((((((((((((((

canım daha çok küçük yaa ufacık daha.o yüzden gözükmemiştir.üzülme....

ya aynı belirti bendede war...kızlar benim içinde dua edin lütfenn...gülay eğer hamişlik olursa burdan duyuralım ok...

Back
X