• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs uçlarım içe dönük :(

glshsn

gülşah
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
65
0
86
35
Isparta
maalsef göğüs uçlarım yok kendimi bildim bileli böyle ıspartada doktora gittim ameliyat yapabileceğini öyledi ama süt kanallarının hepsinin çok sağlıklı olup olmayacağını bilemem dedi hatta göğüs ucun tekrar içine gidebilir dedi uçlarda enfeksiyon gibi bişey tıkanmış olabilir dedi,aslında ıspartada ameliyat olmayı düşündüm ama edirnede yaşıyorum bu yüzden dr ameliyat yapamayacağını söyledi belli aralıklarla takip etmem gerekiyor dedi off ne yapsam bilemedim edirnenin ilçesinde yaşıyorum devlet hastanesi ve özel hastane var özel hastanede çok maliyetli olacak devlet hastanesine de güvenemiyorum sizce ne yapmalıyımm???

bende tam bunun için konu açmaya gelmiştim.göğüs ucu olmayıp ameliyatla çıkarttıran yok mu hiç? bi doktorun yazısında okudum süt kanallarını kesmek gerekiyor yazıyordu ama emin olamadım çünkü bi video izlemiştim tamamen kesisiz dışarıdan müdaheleyle göğüs ucunu çıkarmıştı bi doktor..

aynı durumdan bende muzdaripim ama benim göğüs uçlarımda enfeksiyon var ve neredeyse yok oldu sol göğüs ucum ameliyatla büyütmeyi düşündüm ama bu kez de çocuk emzirme konusunda sorun çıkarmış çok dertliyim çoooook:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde aynı sorun var.meme uçlarım içe çökük.ilk başta kimseye diyemedim.tek bende zannediyordum.devlet hastanesinde plastik uzmanına gittim(bulunduğum yerde sadece devlet hastanesinde var).doktor hamilelikte çıkar şimdi operasyon yapmayalım;çıkmazsa yapalım dedi.ben pek ikna olmadım.eczacı kuzenime anlattım.kuzenimde operasyon olmam gerektiğini söyledi.arkadaşımda bunun masajı olduğunu söyledi.internetten plastik estetik uzmanları ve masaj hakkında araştırma yaparken philips avent niplette adında bir ürün buldum.sürekli kullanımda 3 aya kadar kalıcı sonuç vereceği belirtiliyor.ürünü aldım.kullanmaya başladım.2 haftadır kullanıyorum ve göğüs uçlarıma masaj yapıyorum.şu an etkili oluyor.ürünü çıkardığımda 1-2 saat uölarım dışarda kalıyor.sonra içe kaçıyor.sütyen uçlara baskı yaptığında ve geceleri içe kaçıyor.inşaallah gerçekten kalıcı bir sonuç verir ve ameliyat olmama gerek kalmaz.

Back