Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli ve göğüs slikonu yaptırmış hanımlar buraya. Eşiniz nasıl bir tepki verdi. Ya da sizde fark ettiniz mi göğsüm artık doğal değil, sert vs. Her konuda okeyim tek çekincem bu.
Benimde bir çocuğum var tekrar çocuk sahibi olmak istemediğim için rahatlıkla yaptırdım ama kas altı yapıldığında emzirmede sorun olmadığını duymustum yinede bir araştırın sevgiler
Evli ve göğüs slikonu yaptırmış hanımlar buraya. Eşiniz nasıl bir tepki verdi. Ya da sizde fark ettiniz mi göğsüm artık doğal değil, sert vs. Her konuda okeyim tek çekincem
Merhabalar ben 7 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum.275 CC kas altı mentor hing profil emzirme döneminde ve sonrasında olan memeler gitti anlamadım sadece deri kaldı resmen ucu ile emzirme sonrası olabilirmiş bu beni çok rahatsız etti.esimle konuştum anlayışla karşıladı lik zamanlar zor oluyor tabiki ama 4.aydan sonra dokundu nerdeyse şuan daha yumuşak ve hersey daha iyi her anlamda.Bebek düşünüyorsaniz 1 yıl erteleyebilirsiniz her doktor genelde bunu söylüyor.