Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs slikonu cinsel ilişkide nasıl oluyor?
- Konu Sahibi user1191
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Siz ne zaman yaptirmistiniznkas altimi kas ustumu ve sonradan cocuk sahibi oldunuzmu acabaZamanla yumuşuyor yıllar içinde sonradan sanki hep memelerin böyleymiş gibi hissediyorsun memesizlikten daha kötü ne olabilirki
Ben 2018 de yaptırdım kas üstü biri 350 biri 375 aynı zamanda diklestirme de yapıldı ben sonradan çocuk sahibi olmadım cnmSiz ne zaman yaptirmistiniznkas altimi kas ustumu ve sonradan cocuk sahibi oldunuzmu acaba
Anladim benimde bir cocugum var 2 bucuk yaisnda ameliyat olucam ama sonrasinda 2. Cocuga da dusunuyorum nasil olur diye emrak ettimBen 2018 de yaptırdım kas üstü biri 350 biri 375 aynı zamanda diklestirme de yapıldı ben sonradan çocuk sahibi olmadım cnm
Benimde bir çocuğum var tekrar çocuk sahibi olmak istemediğim için rahatlıkla yaptırdım ama kas altı yapıldığında emzirmede sorun olmadığını duymustum yinede bir araştırın sevgilerAnladim benimde bir cocugum var 2 bucuk yaisnda ameliyat olucam ama sonrasinda 2. Cocuga da dusunuyorum nasil olur diye emrak ettim
- 11 Haziran 2024
- 54
- 34
- 3
- 35
Evli ve göğüs slikonu yaptırmış hanımlar buraya. Eşiniz nasıl bir tepki verdi. Ya da sizde fark ettiniz mi göğsüm artık doğal değil, sert vs. Her konuda okeyim tek çekincem
- 11 Haziran 2024
- 54
- 34
- 3
- 35
Merhabalar ben 7 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum.275 CC kas altı mentor hing profil emzirme döneminde ve sonrasında olan memeler gitti anlamadım sadece deri kaldı resmen ucu ile emzirme sonrası olabilirmiş bu beni çok rahatsız etti.esimle konuştum anlayışla karşıladı lik zamanlar zor oluyor tabiki ama 4.aydan sonra dokundu nerdeyse şuan daha yumuşak ve hersey daha iyi her
anlamda.Bebek düşünüyorsaniz 1 yıl erteleyebilirsiniz her doktor genelde bunu söylüyor.
anlamda.Bebek düşünüyorsaniz 1 yıl erteleyebilirsiniz her doktor genelde bunu söylüyor.
- 2 Mart 2022
- 196
- 92
- 28
- 29
Hic pisman degilim yaptirdigim icin. Evliyken yaptirdim bnde. Esim hic istemedi izinde vermedi. Ama yinede ne olursa olsun yaptiricam dedim. Cnkü benim hic memem yoktu. Erkek memesi gibi sadece ucları vardı. O dumduz goruntuden sonra şuanki gorüntü beni cok mutlu ediyor. Keşke meme dokum olsaydı da biraz daha buyuk cc yaptirabilseydim. Tek pişmanligım alistiktan snra boyut olarak gozume ufak geliyorlarEvli ve göğüs slikonu yaptırmış hanımlar buraya. Eşiniz nasıl bir tepki verdi. Ya da sizde fark ettiniz mi göğsüm artık doğal değil, sert vs. Her konuda okeyim tek çekincem bu.
Emzirme sonrasi deforme oldugu icin 6 ay once yaptirdim. Hem protez hem de izsiz bir sekilde iceriden diklestirme yapildi. Yumusaklik protez markasina gore biraz farkediyor. Ben uc markaya ve onlarin alt markalarina dokundugumda dr umun da onerisiyle en yumusak olani tercih ettim. Cunku istedigim tek sey dogal bir goruntu ve dokunustu. İnanin dogal meme kivamina cok yakin suan. İliski konusuna gelirsek esim hc bir sekilde sikayet belirtmedi o da mutlu. Suanda zaten benimlermis gb hissediyorum. Cekinceniz olmasin. Yalnizca iyi bir dr a kendinizi emanet edin olmayi dusunurseniz. Mumkunse bir kac markayla calisan tek bir marka ile calismayan bir dr tercih edin. Hepsinin olumlu ve olumsuz ozelliklerini size aktarabilsin. Sizin icin dogru markayi onerebilsin.. dr lar genelde tek markayla calistiklarinda o markayi ayyuka cikariyorlar fakat her marka her hastaya uygun olmayabiliyor sonrasinda hasta mutsuz oluyor. Dr unuzu iyi secin tek tavsiyem, yadirgama konusunda rahat olun mutlu olursunuzEvli ve göğüs slikonu yaptırmış hanımlar buraya. Eşiniz nasıl bir tepki verdi. Ya da sizde fark ettiniz mi göğsüm artık doğal değil, sert vs. Her konuda okeyim tek çekincem bu.
- 16 Kasım 2023
- 11
- 6
- 6
Hangi protezi kullandınızEmzirme sonrasi deforme oldugu icin 6 ay once yaptirdim. Hem protez hem de izsiz bir sekilde iceriden diklestirme yapildi. Yumusaklik protez markasina gore biraz farkediyor. Ben uc markaya ve onlarin alt markalarina dokundugumda dr umun da onerisiyle en yumusak olani tercih ettim. Cunku istedigim tek sey dogal bir goruntu ve dokunustu. İnanin dogal meme kivamina cok yakin suan. İliski konusuna gelirsek esim hc bir sekilde sikayet belirtmedi o da mutlu. Suanda zaten benimlermis gb hissediyorum. Cekinceniz olmasin. Yalnizca iyi bir dr a kendinizi emanet edin olmayi dusunurseniz. Mumkunse bir kac markayla calisan tek bir marka ile calismayan bir dr tercih edin. Hepsinin olumlu ve olumsuz ozelliklerini size aktarabilsin. Sizin icin dogru markayi onerebilsin.. dr lar genelde tek markayla calistiklarinda o markayi ayyuka cikariyorlar fakat her marka her hastaya uygun olmayabiliyor sonrasinda hasta mutsuz oluyor. Dr unuzu iyi secin tek tavsiyem, yadirgama konusunda rahat olun mutlu olursunuz
Motiva ergonomixHangi protezi kullandınız