Göğüs silikon_Dr.Taha Mehmetoğlu

uygulama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
345
449
Merhabalar,
Herkese güzel kış mevsimi dilerim.
Göğüs silikonu olmak için Taha Mehmetoğlu ile görüştüm. Resimler gösterdi.
Taha beye silikon taktıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

Sevgiler:)

Ay inşallah. Bir arkadaşım yeni oldu. Aydın Gözü'ye. Çok pişman ağrı sızıdan dolayı.
Telefonda konuşamıyor bile o derece. İnşallah cesaret toplayıp gün alabilirim:)

İlk hafta ağrı sızı olması çok normal.. İlk 1-2 gün gözü pek bir şey görmüyor insanın..

Merhabalar,
Herkese güzel kış mevsimi dilerim.
Göğüs silikonu olmak için Taha Mehmetoğlu ile görüştüm. Resimler gösterdi.
Taha beye silikon taktıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

Sevgiler:)
Sanırım kimse Taha Mehmetoğlu'na ameliyat olmadı:KK43:

Merhabalar,
Ben uzun zamandır burun estetiği olmak istiyor ve güvenebileceğim bir doktor bulamıyordum TAHA MEHMETOĞLU ile
görüşene kadar arkadaşım vesilesi ile görüştüm inanılmaz profesyonel ve güler yüzlü bir insan ciddi korkum vardı ameliyata dair ya kötü olursa yada yapay bir burnum olursa diye yalnız Taha bey işinde o kadar başarılı ki psikolojik olarakta
insanı rahatlatıyor.Korku yaşayan bir insan için güzel bir destektir.
Burnum ise inanılmaz doğal oldu arkadaşlar kimse estetik olduğunu anlamıyor genellikle estetikten sonra toplumsal olarak bi nefes alma problemi yaşanıyor olarak bilinir ben kesinlikle böyle bir sorun ile karşılaşmadım gercekten çok memnun kaldım.benim durumumda olan herkese TAHA MEHMETOĞLU tavsiye ederim içiniz rahat olarak kendinizi teslim edebileceğiniz bir doktor..TAHA MEHMETOĞLU
.

Reklam yazmak için siteye üye olan tüm bu arkadaşlar buradaki kadınları gerçekten gerizekalı sanıyor galiba. Bariz reklam yapıyorsun orası tamam, hepsinin şaşmayan 'anlamsızlığı' doktorun ismini büyük harflerle yazmaları, leon ışıklı tabelaya yazıp getirseydiniz. Yapmayın gerçekten, doktora güvenip sonradan bu forumu okuyan insanları bile bu yolla soğutuyorsunuz.

X