Göğüs silikon estetiği yaptıran arkadaşlar.

sev-ra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
12
7
38
Kızlar ben göğüs protezi yaptırmaya karar verdim. Ancak benim göğsüm de yağ kalmadı. 2 doğum sonrası ve çok kilo verince eridiler resmen. Damla silikon mu yuvarlak olan mı daha iyi olur. Kararsız kaldım. Sizler hangisini tercih ettiniz. Şuan 90 beden ve ben 49 kiloyum. Kaç cc uygun olur mesela.çok küçük istemem. Büyükte abartı olur. Normal boyut kaç cc olmalı sizce. Ve toparlama yaptıran oldumu. Çünkü sarktı çok :KK43:

Kızlar ben göğüs protezi yaptırmaya karar verdim. Ancak benim göğsüm de yağ kalmadı. 2 doğum sonrası ve çok kilo verince eridiler resmen. Damla silikon mu yuvarlak olan mı daha iyi olur. Kararsız kaldım. Sizler hangisini tercih ettiniz. Şuan 90 beden ve ben 49 kiloyum. Kaç cc uygun olur mesela.çok küçük istemem. Büyükte abartı olur. Normal boyut kaç cc olmalı sizce. Ve toparlama yaptıran oldumu. Çünkü sarktı çok :KK43:
Merhaba benimde sizin gibi oldu ben 1'70 ve 56kiloyum.bana 300ccyuvarlak takıldı ve gayet güzel oldu HIc dökün yoksa yuvarlak daha iyi birde üzerine yağ enjekte etti doktorum

Damla model bana uymaz sanırım. Çünkü dokum pek yok :/ yuvarlak model çok beğeniyorum. Dr la konusucam bakalım. Damla modeli istemem sanırım

Bu konuda doktor fizik yapınıza gore karar veriyor , damla protezinde yuvarlak protezinde kendine gore avantajları var ama yuvarlak daha cok tercih ediliyor. damla protezler ise daha anatomik, yani dogala daha yakın ama bu konuda tercihi doktora bırakmak en iyisi, bana da yuvarlak protez takıldı ve baya dogal vw guzel duruyor.

X