- Konu Sahibi ucaolimbera
gduştan sonra soğuk su masajı yapmalısın ılıktan soğuğa doğru dimdik ve sert olurlar canım
peki kaç dakika yapmali ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gduştan sonra soğuk su masajı yapmalısın ılıktan soğuğa doğru dimdik ve sert olurlar canım
Canım o nedir ilk defa duyuyorum zaman gecmiş baya su anki durumun nasıl detaylı bıli werirmisin banada cok lazım :/
Goguslerim diklesti ve kendini toplardi bi cigaz var adi doublo atis yapiyo ve butun sarkmalari toparliyo dusunursen Mehmet beyin tel atayim ara bi gorus o daha ayrinyili anlatir sana
Disardan lazer degil canim bu hala memnunum evet focuslu ultrason diye geciyor butun sarkmalari toparliyor canim cihazzNAsıl bir şey o ? Dışarıdan mı lazer ile toparlandılar peki ? Şimdi memnun musun hala düşme göstermedi mi ? Benim doğum falan derken yerlerde maşallah.
Benim yaptigim msj var sana da soyleyim sende yap faydasi olur.arkadaşlar ya ben henüz 23 yaşındayım ve göğüslerim sarktı hiç estetik deil görüntü olarak...ne yapmam lazımm şu sarkıklar için kesin çözüm yok mu?
Msj yapabilirsin faydasi olur..ay bende bu dertten müzdaripim bilen söylesin lütfeeeen
Disardan lazer degil canim bu hala memnunum evet focuslu ultrason diye geciyor butun sarkmalari toparliyor canim cihazz