• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Sıkılaştırmak İçin Derma Rolller Kullanan Var mı?

heyyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Herkese selamlar gögüs bölgesinin derisini ve alt dokularını sıkılaştırma ve yeni hücre oluşumunu teşvik amaçlı derma roller kullanmayı düşünüyorum
diğer yerlerde dolaşımı hızlandırıp cildi yenilediğine yeni hücre oluşumuna neden olduğuna göre bu bölgedeki dokuyu da gençleştirir pürüzsüzleştirir
ve dekolte lekelerini ve buruşmalarını önler
göğüs bölgesinde roller kullanan var mı? bu konudaki paylaşımlarımızı bu
başlıkta yapalım mı?

ben 1 kere yaptım çatlaklar için, ilk başta sanki dolgunlaşmış gibiydi ama 1 ay geçtikten sonra herşey yine eskisi gibi.. belki çok uzun ara verdiğim içindir bilemiyorum denemek lasım...CADIARZUCADIARZUCADIARZU

acaba kullanıma devam edilse?

bi devam edeyim bakalımyerimseniben
hem belki şu sarkık görüntü de gider belli mi olur
bi de benim roller 0.5lik ama acıtıyor baya ki ben dayanıklı biriyimdir.. aldığım kişi dermarollerın ankara satış temsilcisi ısrarla daha yükseğini alma bu işini görür dedi (ben yüzüm için almıştım) bi de hep yüzüne uygulayanlar haftada 1 uyguladım diyor ama yabancı sitelerde hep 4-6 hafta iyileşme süresini bekleyin diyor.. ve ben gerçekten cildimin ancak 15 günde iyileştiğini hissettim.. ilk hafta yüzüm epey hassaslaşmıştı ne sürsem içine çekti resmen.. o yüzden de çok sık yapmıorum
ama göğüs bölgesini bi deneyelim

ben emzirme dönemindeyim bebişim 1 yasında oldu bi an önce göğüslerimi toplarlatmak istiyorum dogum öncesi minicikti gögüslerim simdi büyüdü ve sarktı yine eskisi gibi minik gögüslerim olsun hh en rahatı koş gitsin :)
acaba bu dermaroller sıkılastırır mı nerden alabilirim acıklasa biri cıkıp söyle böyle diye ?

Herkese selamlar gögüs bölgesinin derisini ve alt dokularını sıkılaştırma ve yeni hücre oluşumunu teşvik amaçlı derma roller kullanmayı düşünüyorum
diğer yerlerde dolaşımı hızlandırıp cildi yenilediğine yeni hücre oluşumuna neden olduğuna göre bu bölgedeki dokuyu da gençleştirir pürüzsüzleştirir
ve dekolte lekelerini ve buruşmalarını önler
göğüs bölgesinde roller kullanan var mı? bu konudaki paylaşımlarımızı bu
başlıkta yapalım mı?

canım bnde aynı seyi düsünüyorum hatta konu acmıstım senin konunu görmedenbiraz önce değiştirdimi çeriğini bende göğüs bölgesi için almayı planlıyorum roller ama kac mm alcam nasıl kullancam bi fikrim yok.her yerde kullanılıyorsa bu bölgedede kullanılıer bence benim emzirmeden dolayı catlaklarım var emzirme bittikten sonra ameliyat olmayı düsünüyorum ama olana kadar kendi basımın caresine bakıyım oyalanıyım diye roller moller bişe alıım dedim sen basladın mı kullanmaya ? gg de satılıyo ben sipariş vercem kac mm alıcagıma karar verdikten sonra biri cıkıp akıl verse ya ?mafoldumben

Back
X