• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs qrasi ve cevresinde ki tüyler :(

Meryemyasin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
25
0
286
Almanya
Kizlar ben de pko vardi simdi hastaligimdan kurtuldum ama bana bu tüyler hatira kaldi....göğüs cevremde beni rahatsız eden açık renkli tüyler var. Bir kaç defa epilasyon aletiyle aldim ve cok tahriş oldu sivilcelenme falan oldu aldigima da pisman etti :( aldıktan sonra limon ve tuz karışımı sürüyorum azaltıyor hem hemde cok gec çıkarıyor ama bu tahrisi nasil engelleyebilirim yada şimdi olan tahrisi nasil geçirebilirim :(( lutfeeenn bi yardimci olun yaaa

Ben sadece iki defa aldim ilk aldigimda aynen limon ce tuz surdum 2 ayı geçmişti cikmalari. Şimdi tekrar aldim ama bu sefer çok tahriş oldu :(( sen alıyor musun peki tuyleri ?[/QUO

o maşallah iki ay sürdüyse bayağı iyimiş ..ben hiç almadım,rahatsız oluyorum ama daha çok çıkar die alamıyorum

Ben sadece iki defa aldim ilk aldigimda aynen limon ce tuz surdum 2 ayı geçmişti cikmalari. Şimdi tekrar aldim ama bu sefer çok tahriş oldu :(( sen alıyor musun peki tuyleri ?[/QUO

o maşallah iki ay sürdüyse bayağı iyimiş ..ben hiç almadım,rahatsız oluyorum ama daha çok çıkar die alamıyorum

Yok canim benim almadan önce çok koyuydu renkleri gercekten hem ben esmerim bi de :( aldim ilk almamla % 60 azalma oldu hemde rengi açıldı zaten bende cok korkuyordum iyice fazlalaşır diye amq Allaha Şükür azalma bile oldu ama limonla tuzun çok faydasi var bunda eminim :) sende dene hisey kaybetmezsin o tuylerden başka ;)

Yok canim benim almadan önce çok koyuydu renkleri gercekten hem ben esmerim bi de :( aldim ilk almamla % 60 azalma oldu hemde rengi açıldı zaten bende cok korkuyordum iyice fazlalaşır diye amq Allaha Şükür azalma bile oldu ama limonla tuzun çok faydasi var bunda eminim :) sende dene hisey kaybetmezsin o tuylerden başka ;)

peki cnm ne ile alıosun?

pko ne bilmiyorum,bilmediğime göre yok heralde.bnm hep böleydi sonradan olma değil.sadece soradan azcık arttı.bi hormon testi yaptırmayı düşünüyorum

Pko hormon düzensizliği yani erkeklik hormonunun fazlalığı bi doğuştan olani var birde sonradan doğuştan olqn ömür boyu geçmiyor sonradan ise bir 6 ay falan alinan hormon takviyesiyle kurtulunabiliyor bende Allaha Şükür sonradan olduğu için kurtuldum :) bence bi test yaptir hhem icin rahat eder hemde ne olduğu ortaya cikar eger biseyin varsa

Pko hormon düzensizliği yani erkeklik hormonunun fazlalığı bi doğuştan olani var birde sonradan doğuştan olqn ömür boyu geçmiyor sonradan ise bir 6 ay falan alinan hormon takviyesiyle kurtulunabiliyor bende Allaha Şükür sonradan olduğu için kurtuldum :) bence bi test yaptir hhem icin rahat eder hemde ne olduğu ortaya cikar eger biseyin varsa

evet ya ne zamandır aklımda ama işte ihmal ettim.bi gitsem ii olcak..peki hormoonlar düzenlenince kıllar tüyler de gitmiyo mu

Back