Y yarennonerr Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2022 27 7 23 10 Mart 2022 Konu Sahibi yarennonerr #1 Göğüs protezi kaç yıl dayanır ? Ve ğöğüs protezini alma ameliyatı çok acılı geçiyor mu ?
Orkide_sever ORKIDE AŞK'tır ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Eylül 2018 5.937 21.448 11 Mart 2022 Konu Sahibi yarennonerr #2 yarennonerr .!.: Göğüs protezi kaç yıl dayanır ? Ve ğöğüs protezini alma ameliyatı çok acılı geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Kac yıl dayanır bilmiyorum ama takılan protezin çıkması bi deformasyona yol açabilir. Ve cikarttirmak taktırmak kadar acili değil diye biliyorum
yarennonerr .!.: Göğüs protezi kaç yıl dayanır ? Ve ğöğüs protezini alma ameliyatı çok acılı geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Kac yıl dayanır bilmiyorum ama takılan protezin çıkması bi deformasyona yol açabilir. Ve cikarttirmak taktırmak kadar acili değil diye biliyorum
M Makisa Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2020 260 121 45 11 Mart 2022 Konu Sahibi yarennonerr #3 yarennonerr .!.: Göğüs protezi kaç yıl dayanır ? Ve ğöğüs protezini alma ameliyatı çok acılı geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... kas alti ya da dual plane yaptirdiysaniz ve kas onarimi gerekiyorsa doktorumun soyledigine gore biraz sancili olabiliyor
yarennonerr .!.: Göğüs protezi kaç yıl dayanır ? Ve ğöğüs protezini alma ameliyatı çok acılı geçiyor mu ? Genişletmek için tıkla... kas alti ya da dual plane yaptirdiysaniz ve kas onarimi gerekiyorsa doktorumun soyledigine gore biraz sancili olabiliyor