Merhaba arkadaşlar deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum salı günü göğüs silikon ameliyatı olacağım göğsünün biri büyük biri küçük herkesde öyle ama benimki çok fazla fark biri küçük mandalina diğeri 3 elma buyuklugundr neredeyse allah vergisi daha önceden kontrollerini olmuştum üstelik büyük olan baya sarkık diğeri değil yani keyfi olacağım bir ameliyat değil sıcak da bakmıyorum ama daha 21 yaşında bir genç kızım daha önce evlenmedim ve göğsünün ilerde evlendiğinde sıkıntı yaratacağını düşündüğüm için oluyorum çok korkuyorum ilk defa ameliyat olacağım en çok da şu drenlerden korkuyorum çıkarırken açıyor mu lütfen beni aydınlatırsanız çok sevinirim ve biri büyük olduğu için önün içinden yağ dokusu alınıp protez konuşacakmış küçük olana da birbirine esit olacak olacak şekilde protez takılacak doktorun dediği bu diğer bir sorum serum vb. Benzer ilaçlar antibiyotikler alınacağı için kilo alımı oluyor mu veya ameliyat sonrası daha mi zayifliyorsunuz bunu da çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden )