- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 40
kızlar beni göğüs konularından tanıyan tanır masaj yağ bilmem ne hep yaptım dolgunluk kazandı bıraktım ama yine eski haline döndü şimdi bizim evde 2 kutu kara üzüm çekirdeği var toz halinde aksu vitalin birde bugün bir konuda şebetçi otlu krem gördüm o ne oluyor onunla büyüten olduysa ne olur yalvarıyorum beni bilgilendirin yeter artık kendimi bu göğüslerle 7 yaşında hissediyorum ufacık ya minicik çockların bile artık kafam kadar olmuş hadi onu bırak erkeklerin bile daha büyük ya sütyen takıyorum sütyen oynayıp duruyor sinirden çıldırıyorum ve sizden Allah rızası için gerçekten cm olarak büyüten tarifler istiyorum özellikle şerbetçi otunu biraz daha açıklayıcı anlatın mesela yağsız kremle falan karıştırılıp sürülüyormuş yağsız kremi nereden ve ne kadara bulabilirim şerbetçi otu ne kadar dır ? fiyatlarıda nekaradır acaba onlarıda söylermisiniz birde mersin yağı , çilek yağı , rezene yağı ve bebek yağı , vede çörekotu yağı büyütüyormuş bunlar hakkındada bilgilendirirmisiniz beni ? şimdiden teşekkür ederim...