• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi gögüs pedi kullanmıyorum artık önceden ıpıslak olurdu kullanırdım sütüm mü azaldı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
önceden gögüs pedi kullanmadan yapamzdım önüm ıslak gezerdim şimdi tık yok bu sütüm azaldı anlamına mı gelir gögüslerim de hep sertti akıyordu şimdi yumuşacık bebek daha uzun süre mememde kalıo of off:(

Hayır canım sütün azalmış değil olana sütü bebek daha çok tüketiyor. benimde ilk zamanalr göğüslerim bomba gibiydi. şimdi sönmüş bir balon gibi.

benımde gögus pedı oldugu halde alttan akardı ıslanırdı ustum basım. yaklasık 2, 3 aydır kullanmıyorum, ama hala sütüm var. göğüslerım yumusak oldugunda ble kızım emdıkten sonra bakıyorum süt gelıyor. bencede bebeğın emme potansıyelıyle ılgılı bu durum, artık şişmesıne mahal vermeden bıtırıyor sütü.

ben de 2 ay göğüs pedi kullandım,sonra bıraktım hala emziriyorum ve mama da veriyorum günde 3-4defa.o sütün az olduğu anlamına gelmiyor bence.her sağmamda 50cc felan çıkar sütüm maaşallah.

benim de son 1 aya kadar göğüs pedinden taşıyordu sütüm şimdi o kadar değil
ben de sütüm mü azaldı diye düşündüm ama sanmıyorum çünkü kızım sadece anne sütü alıyor doymasa ağlardı

ama ben iki gün hastanede yattım bebişim hastaydı orda kesildi yumuşadı şimdi yine bomba gibi beslenmem çok ii malum hastanede yiyemedim içemedim pek yumuşakken de emiyor tabi aç kalmıyor ama gene de azalıyor anlamına geliyor sanırım yumuşaması kişiden kişiye değişiyor belkide benim en baştan beri hafif sertti hep rahatsız vermicek şekilde bebk emince yumuşuyo demmkki süt boşalıo yumuşuo sanırım benim için bu geçerli yumuşayınca sütüm azalmış demekki tabiki azalması bebeğim aç kalıo anlamına gelmiyor ama emiyor doyuyor çünkü ya da yumuşak hali normal de sert olduğunda sütüm gereğinden fazla artmış demektir belki de böyle:)

Hayır canım sütün azalmış değil olana sütü bebek daha çok tüketiyor. benimde ilk zamanalr göğüslerim bomba gibiydi. şimdi sönmüş bir balon gibi.

Bende de durum aynen böyle. Bebek emdikçe o anda salgılanıyor. Doyuyorlar yani...

Back