Göğüslerimin altı 70 cm göğüslerim 78
Sizcede küçük dimi ?
evet canım benimde öyleydi.malesefki küçük.Göğüslerimin altı 70 cm göğüslerim 78
Sizcede küçük dimi ?
Küçük mü?
Göğüs altım 69
Üst 84
Bence benimki de küçük, kürlere devam...
tikkabilla, şu linkte arkadaştan foto istemiştimde 2.sayfada olması lazım.görebilirsin.Küçük mü?
Bence ölçüm yanlış 69-84 demek 15 cm demek.. Benim 72-86 14 cm.. Benim fotoğraflarımı biliyorsun canım.. Arkadaşın fotoğraflarındaki meme bence daha ufak..tikkabilla, şu linkte arkadaştan foto istemiştimde 2.sayfada olması lazım.görebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-cm-gogus-buyutme.777051/page-4
bencede öyle evet.acaba bunun göğüs yapısıyla ilgisi varmıdır diye düşünüyorum.mesela senin dolgun göğüslerin 14-15 cm çıkıyor.ama daha yayılmış bi göğüs başka bi bedende 15 cm çıkabilirmi diye düşündümde..anlamadım.Bence ölçüm yanlış 69-84 demek 15 cm demek.. Benim 72-86 14 cm.. Benim fotoğraflarımı biliyorsun canım.. Arkadaşın fotoğraflarındaki meme bence daha ufak..
bencede öyle evet.acaba bunun göğüs yapısıyla ilgisi varmıdır diye düşünüyorum.mesela senin dolgun göğüslerin 14-15 cm çıkıyor.ama daha yayılmış bi göğüs başka bi bedende 15 cm çıkabilirmi diye düşündümde..anlamadım.
mesela benim ablamnda 13- 14 cm fark var hiçte küçük değil göğüsleri.
Ben de anlamadım canım, onun göğüsleri nasıl tarif edeyim uzun gibi öne doğru ama ufak.. O uzunluktan dolayı çıkıyordur belki o ölçü..
Ben de anlamadım canım, onun göğüsleri nasıl tarif edeyim uzun gibi öne doğru ama ufak.. O uzunluktan dolayı çıkıyordur belki o ölçü..
Ben göğüs egzersizleri yapıyorum uzun yıllardır sanırım bu yüzden göğüslerimin arası ayrık. Göğüs ölçümünden emin olmak için birkaç kez ölçtüm sonuç aynıydı
kesinlikle ölçüler yanıltıyor kızlarDemek ki ölçüler yanıltıcı olabiliyor. Aynı ölçülere sahip iki kişinin göğüsleri farklı büyüklükte olabiliyor.
Yine de yok değil canım, benim bu kadar bile olsa protez taktırmazdım ben..mesela benim fark 12 ama bu kadar
canım bikini giydiğim zaman dümdüz oluyor doldurmuyor bugün havuza gidicem nasıl utanıyorum arkadaşımın koca resmen benimkiler dümdüz durucakYine de yok değil canım, benim bu kadar bile olsa protez taktırmazdım ben..
Canim benim de albümümde fotografim var ve benim ölcülerim 72-88 yani 16cm. seninkilerini ve benimkilerini karsilastirirsan anlarsin ölcülerin gercekten yaniltici oldugunu :)Demek ki ölçüler yanıltıcı olabiliyor. Aynı ölçülere sahip iki kişinin göğüsleri farklı büyüklükte olabiliyor.
Aaa hakketen canım, senin 16 cm mi uuuu.. Cidden ölçüler yanıltıcı olabiliyormuş. :)Canim benim de albümümde fotografim var ve benim ölcülerim 72-88 yani 16cm. seninkilerini ve benimkilerini karsilastirirsan anlarsin ölcülerin gercekten yaniltici oldugunu :)
bizimkiler kadarda küçük değiller sanki canım yani alt 72yse üst 80 85 arası derdim.Canim benim de albümümde fotografim var ve benim ölcülerim 72-88 yani 16cm. seninkilerini ve benimkilerini karsilastirirsan anlarsin ölcülerin gercekten yaniltici oldugunu :)
albümdeki resim 3 ay öncesi galiba ve o zamandan beri 1-2 kilo aldim 2 cm falan büyüdüler. yani evet o resimde 85 falan olmali ve su an 75A veya 70B takiyorum. bilmiyorum yine kilo alirsam büyürler mi ama hayit tohumu/otu haplari ve cayi kullanmaya basladim. umarim ise yararbizimkiler kadarda küçük değiller sanki canım yani alt 72yse üst 80 85 arası derdim.
75A yada 75B ölçüsü tahminim.
tabii silikon dolgunluğu normal göğüsten daha güzel duran bişey.
Bilmiyorum spor ve büyüme yöntemlerini denedinmi ama dokun olduğu için büyür gibi geldi
Küçük mü?[/QUOTE
idare eder :)
Küçük mü?[/QUOTE
idare eder :)