- 17 Kasım 2024
- 52
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi ayinbirevresiayca
Arkadaşlar geçmeyen göğüs ağrılarım var daha çoğunlukla sol taraf ne yapacağımı şaşırdım gerçekten doktorlara gitmekten de yoruldum var ki yaşayan ya da yaşayıp da çaresini bulan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ben de de var sol gogusum de bıçak saplanir gibi özellikle uzaninca sola dönerken eğilirken ağrıyor anlam veremedim ben de türk kahvesi hastasıyım gün de 5 fincanı buluyordu kalbime elimi götürdüğüm de küt küt attığını hissediyorum kahveyi baya uzun bir süre bırakıp öyle mi geçti canım kardiyolog da randevu alacağım şimdi kardiyologa Aralık da bir kere gittim EKG de sorun yoktu temizdi şimdi tekrar gideceğim olmazsa sonra mamagrofi cekineyim diyorum genel cerraha mi gitmek gerekiyor benim de adetlerim düzensiz 3 gün de bitiyor ama bu göğüs ağrısı 1 aydır devam ediyor çocuğum yok hamile de değilim acaba göğüs sinirlerimi sıkıştı aklıma her şey geliyorMerhaba . Ben de benzer ağrılar yaşıyordum. Uzun bir araştırma sonucunda bunun birçok nedeni olabileceğini ( hormonlar, stres vb) öğrendim. Ancak benim durumumun nedeninin kafein tüketimi olduğunu keşfettim. Çok fazla çözünebilir kahve tüketiyordum. Tamamen bırakınca ağrılarım da geçti. Ama bu herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi ki . Sadece siz de aşırı kahve tüketiyorsanız diye söylemek istedim .
3 gün önce de dahiliye ye gittim sol koltuk altım da hafif şişlik var gibi doktor baktı eliyle kontrol etti lenf bezlerin iyi dedi ödem olabilir o dedi sol kol üzerine yatma dediBu ben de de var sol gogusum de bıçak saplanir gibi özellikle uzaninca sola dönerken eğilirken ağrıyor anlam veremedim ben de türk kahvesi hastasıyım gün de 5 fincanı buluyordu kalbime elimi götürdüğüm de küt küt attığını hissediyorum kahveyi baya uzun bir süre bırakıp öyle mi geçti canım kardiyolog da randevu alacağım şimdi kardiyologa Aralık da bir kere gittim EKG de sorun yoktu temizdi şimdi tekrar gideceğim olmazsa sonra mamagrofi cekineyim diyorum genel cerraha mi gitmek gerekiyor benim de adetlerim düzensiz 3 gün de bitiyor ama bu göğüs ağrısı 1 aydır devam ediyor çocuğum yok hamile de değilim acaba göğüs sinirlerimi sıkıştı aklıma her şey geliyor
Yok zaten kahve cok tuketmem binde bir çay da aynı şekilde ama sebebi nedir anlamıyorum goğsume iğneler giriyor sol tarafa kemiklerimde de oluyor ama sol olunca insan korkuyor yaMerhaba . Ben de benzer ağrılar yaşıyordum. Uzun bir araştırma sonucunda bunun birçok nedeni olabileceğini ( hormonlar, stres vb) öğrendim. Ancak benim durumumun nedeninin kafein tüketimi olduğunu keşfettim. Çok fazla çözünebilir kahve tüketiyordum. Tamamen bırakınca ağrılarım da geçti. Ama bu herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi ki . Sadece siz de aşırı kahve tüketiyorsanız diye söylemek istedim .
Göründüm ama ben zaten reglim bir hafta sürer ama bu farklı ya kaç kere kardiyolohiye gittim yok genel cerraha gittim yok ama bu ağrılar beni benden alıyorKadın doğuma göründünüz mü? Benim de bir dönem böyle olmuştu regl kanamam azaldığı için yaşanmış. Belki sizde de böyle olmuş olabilir. Çok klasik ama stres de etkileyebilir zaten bütün hayatımızı etkiliyor![]()
MemeGöğüs derken meme mi yoksa akciğer ağrısı vb mi ?
Benim de aynı şekilde aylardır böyle ama o bıçak saplanmalari falan gidiyorum stresten deniliyor ama yok bir türlü geçmiyorBu ben de de var sol gogusum de bıçak saplanir gibi özellikle uzaninca sola dönerken eğilirken ağrıyor anlam veremedim ben de türk kahvesi hastasıyım gün de 5 fincanı buluyordu kalbime elimi götürdüğüm de küt küt attığını hissediyorum kahveyi baya uzun bir süre bırakıp öyle mi geçti canım kardiyolog da randevu alacağım şimdi kardiyologa Aralık da bir kere gittim EKG de sorun yoktu temizdi şimdi tekrar gideceğim olmazsa sonra mamagrofi cekineyim diyorum genel cerraha mi gitmek gerekiyor benim de adetlerim düzensiz 3 gün de bitiyor ama bu göğüs ağrısı 1 aydır devam ediyor çocuğum yok hamile de değilim acaba göğüs sinirlerimi sıkıştı aklıma her şey geliyor
Benim geçti canım kahveyi bıraktım gebe kalabilmek için magnezyum folik asit inofolik ve tarlusal kullanmaya başladım d vitamini B12 tahlillerimi yaptırdım bir de kahve den ve magnezyumdan geçtiğini düşünüyorumBenim de aynı şekilde aylardır böyle ama o bıçak saplanmalari falan gidiyorum stresten deniliyor ama yok bir türlü geçmiyor
Benim geçti canım kahveyi bıraktım gebe kalabilmek için magnezyum folik asit inofolik ve tarlusal kullanmaya başladım d vitamini B12 tahlillerimi yaptırdım bir de kahveyi bıraktıktan sonra e magnezyum ictikden sonra geçtiğini dusunuyorumBenim de aynı şekilde aylardır böyle ama o bıçak saplanmalari falan gidiyorum stresten deniliyor ama yok bir türlü geçmiyor