C
ceylan_35_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sewil_
evet ilginç bi soru yinede cevaplayım 90 60 90 mükemmel dimi kızlar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıcan bizim ölçülerimizi öğrenip eve sütyen mi yollucan hahahahahah![]()
arkadaşlar sizce ideal gögüs ölçüsü kaç olmlıdır?sizlerin kaç beden?kadınlar külübü üyelerinin ortalama yaşı ve gögüs ölçüsünü hesaplayalım..nedersiniz
arkadaşlar sizce ideal gögüs ölçüsü kaç olmlıdır?sizlerin kaç beden?kadınlar külübü üyelerinin ortalama yaşı ve gögüs ölçüsünü hesaplayalım..nedersiniz
ya gündeminizin bu olduğuna inanamıyorum...nijeryada o kadar insan açlıktan ölüyo,ortadoğuda savaşlarda o kadınlar çaresiz ama bide türkiyedeki kadınlara bakın göğüs ölçülerinden bahsedilio..ya kim nie ilgilensin benim göğüs ölçülerimle o kadar sorun varken...
göğüs ölçülerimi bilmiyorum ama erkek arkadaşım gayet memnunnaniknanik
Neden ki alıcımısınızCADIARZU
Öncelikle sunu söylim,ne erkegim nede sapıgım…sadece googleden bir arkdaşım için gögüs büyütme ameliyatlarını inceliyoduk..karşımıza direk bu bahsettiginiz cinsellik sayfası geldi..ve okumaya başladıkk..daha sonra hoşumuza gitti ve üye olduk..benim amacımsadece benden onceki anketi biraz daha derlemekti ve işin açıgı kendi boyutlarımız normalmiydi..ne sapıgım nede erkegimm bunu soylemek istedim ve anlamdıgım benimanketimden kat kat muhtechen sorular var ama galiba benim yeni olmam sizde farklı düşünceler uyandırdı..üstelik grafiker degilim ögrencciyim onu nerden çıkardınız anlamadım…söyledikleriniz kendimi kötü hissettirdi..rahatsızlık verdiysem özürdilerim..ve anket silinebiiyorsa silcem.lütfen önyargılı olmayın..