kızlar gülmeyin ama bi şey soracağım. formlarda hep gögüs altı ve üstünü ölç diye bir algı var. bunlar tam olarak neresi. gögsümüzün bittiği yer ve tam ucunun orası mı? bir de mezurayı biraz sıksan bir kaç cm az ölçe. tam olarak nasıl ölçüyorsunuz öğrenebilir miyim:)??????????
mezurayı sıkmıyorsun canım ama gevşekte bırakmıyorsun.tam kararında dik durmuşken göğüs altından yani bittiği noktadan sırt ölçünü alıyorsun.sonrada göğüslerin en dolgun yerinden aynı şekilde..
işte aradaki fark senin göğüs dokunun varlığı oluyor..ve bence genellikle 15 -20 cm fark olan göğüsler normal..
mesela alt 70 üst 90 olsaydı keşke bizimde..tabii burda göğüs şeklide önemli.
mezurayı sıkmıyorsun canım ama gevşekte bırakmıyorsun.tam kararında dik durmuşken göğüs altından yani bittiği noktadan sırt ölçünü alıyorsun.sonrada göğüslerin en dolgun yerinden aynı şekilde..
işte aradaki fark senin göğüs dokunun varlığı oluyor..ve bence genellikle 15 -20 cm fark olan göğüsler normal..
mesela alt 70 üst 90 olsaydı keşke bizimde..tabii burda göğüs şeklide önemli.
Matem ama gerçek şu ki masaj yapıyorum ya ilk günlerde eline boş boş geliyordu şimdi daha dolgun sanki. Evet büyümedi ama dolgunluk var ya... Büyür inş ya CNM eşim çok problem değil ama Ben büyüsün istiyorum
Göğsün yuvarlak mı nasıl anlatsam çevresi yuvarlak gözüküyor mu yoksa aynaya bakınca düz mü gözüküyo anlatabilmişimdir umarım eğer yuvarlaksa iyidir bence , benimde arada 10cm fark var ama benim biri diğerinden daha küçük , küçük olan tamamen düz gözüküyo
Göğsün yuvarlak mı nasıl anlatsam çevresi yuvarlak gözüküyor mu yoksa aynaya bakınca düz mü gözüküyo anlatabilmişimdir umarım eğer yuvarlaksa iyidir bence , benimde arada 10cm fark var ama benim biri diğerinden daha küçük , küçük olan tamamen düz gözüküyo