Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs masajı teknikleri.. (Resimli)

Dailys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.618
0
Herkes nasıl göğsüne masaj yapıcağını sorduğu için bu konuyu açmaya gerek duydum :)
Umarım yardımcı olabilirim..

Bu egzersizleri günde sabah ve akşam her bir göğüse 10 dk olucak şekilde 20 dk boyunca yapın..

Geceleri özellikle yatmadan önce yaparsanız daha iyi olur.
Ben gün içinde sürekli vakit buldukça yapıyorum.
Günde 2 defadan fazla yani..

Sağ Göğüs

oestro_sag1.jpg

Sağ elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet.

oestro_sag2.jpg

Sol elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet.

oestro_sag3.jpg

Sağ eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sol elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap.

Sol Göğüs

oestro_sol1.jpg

Sol elini koltuk altına yerleştir ve göğüsün aynı seviyesinde ve elini vücudun merkezine içeriye ilerlet.

oestro_sol2.jpg

Sağ elini baş parmak dışarıyı diğer parmaklar aşağıyı işaret eder şekilde göğüsün dış çizgilerini takiben göğüsün kenarına koy ve kenardan vücudun merkezine doğru ilerlet.

oestro_sol3.jpg

Sol eli hafifçe vücudun merkezine doğru hareket ettir, sonra sağ elini göğüsü yandan ve dibinden germek için kullan ve saat yönünün tersine masaj yap.

bu sekılde egzersızler gercekten buyume saglanabılıyormu?

Evet sağlanabiliyor canım. Mesela bu masajı yaparken 2.3 yağdan yararlan. Mersin yağı, çörek otu yağı.. Gerçekten işe yarıyor.. Çünkü kendimden biliyorum.. :)

Uzun bir süre yaparsan mesela 45 gün felan gerçekten değişikliği fark edersin..

ozel olmassa merak ettımde mesela nekadar fark edıyo senın kı bır cup falan oynadımı yoksa bılırsın regl donemı oncesı bı sıslık gecıcı buyume olur o sekıldemı oluyor fark?

ozel olmassa merak ettımde mesela nekadar fark edıyo senın kı bır cup falan oynadımı yoksa bılırsın regl donemı oncesı bı sıslık gecıcı buyume olur o sekıldemı oluyor fark?

Cm olarak fark var.. 4.5 cm(üst) 2.3 cm(alt).
Ki ben bi ara basladım sonra bıraktım tekrar basladım.
Çok düzensiz yapmama rağmen cmler fark etti.
Hem alt hem üst olarak.. Hem büyüme hemde dolgunluk oluyo yani..
Eline dolu dolu geliyo göğsülerin..
Sürekli yaptığındada kalıcı bir etkisi oluyor..
Ama yılmadan usanmadan yapmalısın..
Ben bir ara bırakmama ragmen etkisi geçmedi. Kalıcı yani.

Son düzenleme:
Çörek otu yağını alıp bu masajı sabah akşam yapacağım. İnşallah etkisi kalıcı olmak şartı ile büyür. :KK1:
Paylaşım için teşekkür ederim. :KK16:

Bu masaj nasıl yapılır başlığı baya iyi olmuş ben bilmiyordum çünki :KK9:
Yeniden başlicam hayırlısıyla bende kalıcı etki elde edenlerdenim çörekotu yağıyla :KK55:

Ben masaja başladım ama gögüs uçlarım ağrımaya başladı ya. Etki ediyor herhalde.

bence eğer düzenli yaparsak ila ki bir değişiklik olacaktır ama biz hemen sonuç istediğimiz için yarıda bırakıoyruz. bu seferde fayda etmiyor. bence uzun süreli olması hem kalıcı hem sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlar:KK51:

bence eğer düzenli yaparsak ila ki bir değişiklik olacaktır ama biz hemen sonuç istediğimiz için yarıda bırakıoyruz. bu seferde fayda etmiyor. bence uzun süreli olması hem kalıcı hem sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlar:KK51:

musait olamayanlar napcak:KK70:

X