- 8 Şubat 2025
- 464
- 299
- 18
- Konu Sahibi fndknannesi
Selam kızlar pcosum var dolayısıyla meme bölgemde tüylenme oldu..Lazer düşünüyorum ama zararlı mıdır yaptıran var mı??? Özellikle kahverengi kısmın etrafında var yaptırayım mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zararlı maalesef yaptırmayın. Bende de bir kaç tane vardı kızin eli deymişken oralara da atis vur dedim ama sonra pişman oldum(Selam kızlar pcosum var dolayısıyla meme bölgemde tüylenme oldu..Lazer düşünüyorum ama zararlı mıdır yaptıran var mı??? Özellikle kahverengi kısmın etrafında var yaptırayım mı
Yaa ciddi misiniz bugün randevum var yaptrmayayım mı yaniZararlı maalesef yaptırmayın. Bende de bir kaç tane vardı kızin eli deymişken oralara da atis vur dedim ama sonra pişman oldum(
Bence yaptırmayın. Riskli bölge. Sut bezleri geçiyor ordan o yüzden risk. Ama yinede siz bilirsiniz.Yaa ciddi misiniz bugün randevum var yaptrmayayım mı yani
Sadece o bölge için mi randevu almıştınızYaa ciddi misiniz bugün randevum var yaptrmayayım mı yani
Yok canım riskliyse yaptrmam tabiki çok sağolun uyardğnz içinBence yaptırmayın. Riskli bölge. Sut bezleri geçiyor ordan o yüzden risk. Ama yinede siz bilirsiniz.
Yok tüm vücut gidiyordum gitmişken oraya da olsun dedim ama vazgeçtim şuan peki karınca yumurtası yağını duydunuz mu tüyleri geç çkarıyor cmbzla alıp ondan sürsem olur mu o da mı zararlı acabaSadece o bölge için mi randevu almıştınız
Karinca yagini maalesef duymadım canım.Yok tüm vücut gidiyordum gitmişken oraya da olsun dedim ama vazgeçtim şuan peki karınca yumurtası yağını duydunuz mu tüyleri geç çkarıyor cmbzla alıp ondan sürsem olur mu o da mı zararlı acaba
O nasıl birşey o da lazer değil mi yani tüm göğüse etki etmiyor mu yoksa sadece kılı mı hedef alıyor. Bu arada 1seans yaptırdım bir daha çıkmadı çok şükür dua ettim kabul oldu şükür baya ağrımıştı tekrar yaptıramazdım hem korktum hem cidden ağrı olduiğneli epilasyon yaptırın, ben o şekilde kurtuldum
Ayy ne biliyim valla ilkkez yaptırıyorum ama şimdilik gerek kalmadı şükür 2ay oldu nerdeyse çkmadı tekrarLazerin o kadar derine inme ihtimali yok bırakın şu saçma bilgileri öyle olsa bütün damarlarimiz yanar dovmeyi cart diye yaktığını düşünürsek![]()