GÖĞÜS LAZER EPİLASYON OLUR MU?

fndknannesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
464
299
18
Selam kızlar pcosum var dolayısıyla meme bölgemde tüylenme oldu..Lazer düşünüyorum ama zararlı mıdır yaptıran var mı??? Özellikle kahverengi kısmın etrafında var yaptırayım mı

Selam kızlar pcosum var dolayısıyla meme bölgemde tüylenme oldu..Lazer düşünüyorum ama zararlı mıdır yaptıran var mı??? Özellikle kahverengi kısmın etrafında var yaptırayım mı
Zararlı maalesef yaptırmayın. Bende de bir kaç tane vardı kızin eli deymişken oralara da atis vur dedim ama sonra pişman oldum(

iğneli epilasyon yaptırın, ben o şekilde kurtuldum
O nasıl birşey o da lazer değil mi yani tüm göğüse etki etmiyor mu yoksa sadece kılı mı hedef alıyor. Bu arada 1seans yaptırdım bir daha çıkmadı çok şükür dua ettim kabul oldu şükür baya ağrımıştı tekrar yaptıramazdım hem korktum hem cidden ağrı oldu

hayır sadece kılın köküne ince bir iğneyle girilip elektrik akımı veriliyor, bu yüzden tüm yüzeyi değil sadece girdiği kökü etkiliyor, tek tük kıl sorunu yaşayanlar için en etkili yöntem

Lazerin o kadar derine inme ihtimali yok bırakın şu saçma bilgileri öyle olsa bütün damarlarimiz yanar dovmeyi cart diye yaktığını düşünürsek ;)

Back
X