Göğüs küçültmek isteyenlerin paylaşım yeri

yaa çok tşk ederim cnm bende bi bakayım dediğin sütyenlere opuyorumnanaktan

merhaba bende aynı detten muzdaribim , tenin çamaşırını aldım beden küçülten ama pek farketmedi.bu sizin sütyenin markası inci mi? buralarda bulunurmu acaba yaa

merhaba bende aynı detten muzdaribim , tenin çamaşırını aldım beden küçülten ama pek farketmedi.bu sizin sütyenin markası inci mi? buralarda bulunurmu acaba yaa

evet tatlım markası yeni inci fakat hemen etki atmez böyle sütynler 3 ay kullanıyorsun daha sonra yani 3.ayın bitiminde bir küçük bedenini alıyorsun resmi koydum bulunduğun yerdeki iç çamaşırı satan yerlere sor umarım bulursun

walla kızlar benımde 85 dı buyuktu ama ıdare edıyodum sımdı hamıleyım ıkı kagtı buyudu yanı yasım artık ılerledı buyumez dıye ıse yok bebek gelıcek olunca kocaman ınek memesı gıbı oluyo:umursamaz:

Benimde bu konuda problemim vardı bundan 2-3 sene önce. büyük değillerdi ama zayıf olduğum için ve dar giydiğim için süngerli kullanamıyodum. Tam gelişim zamanı baya bi problem olmuştu. 20 yaşındayım son 2 senedir ne olduysa artık son derece küçüldüler ve hayatımda ilk defa süngerli kullanmaya başladım. Acaba gelişimden kaynaklanan bişi mi yoksa bi sorunum mu var?

ben de küçülsünler istiyorum zayıfladın mı özel birşeyler mi yaptın

52 kiloydum o zaman şimdi 45 kiloyum. kilo vermek işe yarıyor. 2 sene önce 85 süngersiz kullanıyordum. şimdi 75 süngerli kullanıyorum.

off ewt yaa ben 15 yaşındayım ve 85 takıom ben napıyım yaa. Annem boyuma (175 cm) ve kiloma (70 kg)göre normal olduğunu söylüyor ama bilmiom yani.....

şu 85 kullanan arkadaşlar şikayet ediosa biz ölelim ozaman.20 yasındayım 90 takıorum yaaaamafoldumben

esim hoslanmiyor 85 giyiyorum 3 cocuk emzirdim sarktilar sabunla dusda masaj yapiyorum biraz toparlandilar

kızlar benim göğüslerimde büyük kıaken 90 takıyordum evlendim doğum yaptım 95 oldu
kiloluysanız zayıfladıkça göğüslerinizde çekilir emin olun
zayıfsanızda bence gayet güzel durur kendinizle barışık olun ben onu öğrendim çok sorun yapıyordum ama şimdi çok seviyorum göğüslerimi BİZLER ÖZELİZ BAYNLAR MİLLET BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYOR birde o yönden düşünün ama size tavsiyem südyen kullanın sürekli yoksa sarkar k.i.b kızlar...

hayatım eşin hoşlanmıyor diye kendine sorun yapma bizleri bu hale getiren kendileri zaten

BENDE 18 YASNDYM 90 TAKIYRM evdekıablm ve annem dalga gecıo psıklojm bzldu ben nasıl kucultcemm

yaa gögüslerm büük diil ama omuzlarım geniş ee gögslerde biras şey olnca kafam ufak kalıyo :S ayh sinir oluyormm birileri bişeler desnn bunlar küçülsnn

bende 85 takıom bıraz küçülsünler istiyom.43 kılo oldugumdan büyük görünüyolar=(((

ya benim ablamın bir arkadaşı var onun göğüsleri o kadar büyüktü ki özel sütyenler kullanıyodu düşünün artık...

spor yapmaya başladı o zayıfladıkça göğüsleride küçüldü şimdi göğüslerini görseniz küçücük yani demek istediğim kilo verdikçe göğüslerde küçülüyo sanırımfisfisfis

normalde herkes büyütmek için uğraşıyo ama a.s

tabi çok büyük göğüste iyi değil özellikle çok zayıf olup göğüsleri çok büyük olanlar için özellikle sağlık açısından....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…