• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Küçültme

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Mrb arkadaşlar ben 5 ay önce doğum yaptım göğüslerim hep büyüktü şimdi iyice beter oldu emzirmiyorum sırtım ve boynum çok ağrıyor devlet hastanesinde ameliyat olanları duydum ssk ücretin hepsini karşılıyormu

Annem oldu bu ameliyatı özelde çok memnun... o zaman arastirdiģimizda günlük hayatınızı etkileyecek derecede rahatsızlık yaratmıyorsa ve sağlık sorunu oluşturmuyorsa devlet karşilamiyordu.

Sanırım heyet raporu istiyorlarmış inş devlet karşılar daha 24 yaşındayım ve cok zor cvplar içinde teşekkür ederim

Devlet hastanesinde gogus kucultme yapiliyor ama belli bir buyuklukte olmasi gerekiyor.bunun icin heyet raporu lazim.birkac doktor görüp gercekten vucudunuza zarar verdigine kanaat ederlerse veriyolar bu raporu.o zaman ucret ödemeden ameliyat olabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar kilo almak göğüslerimi çok etkiliyor acaba ameliyat olup küçültme yaptırsam sonradan kilo alınca yeniden büyür mü bilgisi olan var mı teşekkürler

Back
X