- 30 Temmuz 2017
- 197
- 27
-
- Konu Sahibi Melekgursoy
Resim ekleme şansın var mıKızlar bende 3.haftadayım yanları şişlik var ve dikişlerde hafif açılma oldu ama dün dr ye gittim dr iyileşme sürecinin tam olarak 6ay 1 yıl arasında olduğunu sabırlı olmamı söyledi metin olalım elden başka bişey gelmiyor
Resim ekleme şansın var mı[/QUOTE
Resim ekleme şansın var mı[/QUOTE
Merhaba canim bende ameliyatı olalı 6 gün oldu aynı sorun bende de var kafayı yiyecegim düşünmekten senin durum nedir düzelme .mevcut muKızlarrrrrr göğüs küçültme yaptıranlar nolurrr bakınnnnGöğüs küçültme yaptırıp göğüsleri yusyuvarlak durmayan var mıııııııııı
Bugün ameliyat olalı 8. Günüm ve ilk kez aynada bakabildim. Hiç ağrım acım yok ama göğüslerim yambul yumbul tam yusyuvarlak değiller. Ödemdir diye bi umudum varböyle önce nefret edip de sonra mutlu olan varmı. Yoksa düzelmiyormu. Dikiş izleri bile umrumda değil yuvarlaklık istiyorum. Böyle altları basık yanlara çıkık gibi (((
Valla açıkçası ilk günlere göre çok daha iyi.. ama benim sorunlarım oluştu. Sol tarafta yumurta kadar diyebileceğim bir kitle oluştu. Önümüzdeki ay ultrasonla bakılacak. Birde areola çevresi dikişlerim hipertrofik skar denilen durumda. Bazı hassas ciltlerde ve genetik yatkınlığı olanlarda görülebiliyormuş. Onun içinde silikonlu bir krem kullanıyorum. Tamamen düzelmezmiş ama daha az belirgin hale gelebilirmiş. İlerleyen zamanlarda stereoid enjekte edilecek sanırım. Yani sıkıntılarım bitmedi. Senin nasıl durumlar..Merhaba canim bende ameliyatı olalı 6 gün oldu aynı sorun bende de var kafayı yiyecegim düşünmekten senin durum nedir düzelme .mevcut mu
Valla açıkçası ilk günlere göre çok daha iyi.. ama benim sorunlarım oluştu. Sol tarafta yumurta kadar diyebileceğim bir kitle oluştu. Önümüzdeki ay ultrasonla bakılacak. Birde areola çevresi dikişlerim hipertrofik skar denilen durumda. Bazı hassas ciltlerde ve genetik yatkınlığı olanlarda görülebiliyormuş. Onun içinde silikonlu bir krem kullanıyorum. Tamamen düzelmezmiş ama daha az belirgin hale gelebilirmiş. İlerleyen zamanlarda stereoid enjekte edilecek sanırım. Yani sıkıntılarım bitmedi. Senin nasıl durumlar..
Özelden resim atabilirsen yorum yapabilirim. Bende sana atarım istersen.O kadar az zaman oldu ki umuyorum ondandır memelerin tam.altinda birikmiş deriler buruşuk biraz garip meme ucu hala açılmadı zaten benim bugün 7. Günüm tatlim sana da çok geçmiş.olsun umarım tez vakitte biter sıkıntılarımız
Canım nerde oldun ameliyat devlet hastanesinde olan var mı acabaMerhaba canim bende ameliyatı olalı 6 gün oldu aynı sorun bende de var kafayı yiyecegim düşünmekten senin durum nedir düzelme .mevcut mu
MerhabaCanım nerde oldun ameliyat devlet hastanesinde olan var mı acaba
Benim 50 gün oldu normale anca dönüyor merak etmeKızlarrrrrr göğüs küçültme yaptıranlar nolurrr bakınnnnGöğüs küçültme yaptırıp göğüsleri yusyuvarlak durmayan var mıııııııııı
Bugün ameliyat olalı 8. Günüm ve ilk kez aynada bakabildim. Hiç ağrım acım yok ama göğüslerim yambul yumbul tam yusyuvarlak değiller. Ödemdir diye bi umudum varböyle önce nefret edip de sonra mutlu olan varmı. Yoksa düzelmiyormu. Dikiş izleri bile umrumda değil yuvarlaklık istiyorum. Böyle altları basık yanlara çıkık gibi (((