N
nisan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nisan
herkese mrb yorumlarınızla tecrübelerinizle bana cesaret verdiniz bir çok siteden fikir aldım ama bu site çok seviyeli olduğu için bende size yaşadığımı yaşayacaklarımı anlatmamak siz arkadaşlarıma haksızlık olur diye üye oldum vede sizlere çok tşk ediyorum boyun ve bel ağrımı bile sizlerin yazdıkları ile kaynağının göğsüm olduğunu fark ettim sizler gibi bende fiyat merakındayım sağolun ameliyat olan herkes fiyat yazmış benide umutlandırdınız ama 1 aydır araştırıyorum vede anladımki doktorumuzun bizi görmesi gerekiyor ilk aşama internette çok sık adı geçen ve memnuniyeti çok fazla olan bir doktor belirledim mail attım 2 hafta cevap gelmedi ve çok üzüldüm bir sabah e-postta msj vardı ve doktor çok cvp yazamamasının sebebinide açıklayarak müsait olunca muayene olmam gerektiğini yazmış gerçekten çok sevindim nedeni mailimi cevapsız bırakmadı ve aldığım cesretle hastneyi aradım 10 gün sonrasına bir aksilik olmaz ise randevu aldım gelişmeleri size aktarıcam ama şunu öğrendim sayenizde paylaşmak çok güzel bir duygu bundan sonrki gelişmeleride ilgilenen arkadaşlarıma aktarıcam hepinize tşk ederim sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlarım şimdilik hoşçakalın arkadaşlar