Göğüs küçültme için Aylin karanlık mı? Eser Aydoğdu mu? Melike Erdim mi?

Sonunda ben de üye olabildim çok mutluyum.Ben de yardım istiyorum. Sevgili mathilda ben de senin gibi 2 doktor buldum. Bir arkadaşım ameliyat olmuştu , doktor adı Gaye Taylan, ikincisi hep tvlere çıkan her yerde olumlu yorumlarını okuduğum EserAydoğdu . Bu hafta ikisinden de randevu alıcam. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Sonunda ben de üye olabildim çok mutluyum.Ben de yardım istiyorum. Sevgili mathilda ben de senin gibi 2 doktor buldum. Bir arkadaşım ameliyat olmuştu , doktor adı Gaye Taylan, ikincisi hep tvlere çıkan her yerde olumlu yorumlarını okuduğum EserAydoğdu . Bu hafta ikisinden de randevu alıcam. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
oo süper o zaman bende okuldan fırsat bulur bulmaz gidicem sende Eser hanımla ilgili randevudan sonra paylaşırsan çok sevinirim Gaye Taylan nasıl peki randevu aldın mı ondan? :)

Bu arada hoş geldin ;))

Estetik konusunda ben melike erdim ile çalışıyorum. 6 ayda bir botoks yaptırıyorum. Bir muayene olmaya gitmekte fayda var bence.

Ben de melike hanima botoks yaptimistim.kendisi cok hos bir doktor,ilgili,guleryuzlu.eser hanim a da goguslerim icin muayene olmustum.frekansim tutmamisti kendisiyle.

Eser hanımla görüştüm anlaşamadık sabit 250cc dedi küçük buldum.... ve kas üstü dedi dokum yok olmaz dedim var gibi ameliyatta bakacam şeklinde konuştu ekstre de fiyat veren asistan ın tavrını sevmedim Aylin hanıma biri ameliyat olmuştu ameliyat sırasında kendi parmağını kırmış nasıl yaptıysa bilmiyorum gerçi seni ki küçültme
yüzyüze görüş bence daha iyi olur sonuçta izli bi ameliyat önemli olan izi ve eşit yapabilmesi büyütmeden daha zor.... sanırım kadın Dr olsun istiyorsun

Ben aylin kurt'a göğüs büyütme oldum, ve çok memnunum, işini hakkıyla yapan bir doktor bence ve cokda güzel bir enerjisi var, göğüs küçültme konusunda bir fikrim yok ama labioplasti ve büyütme konusunda ben bir an bile acaba mı demedim

Ben aylin kurt'a göğüs büyütme oldum, ve çok memnunum, işini hakkıyla yapan bir doktor bence ve cokda güzel bir enerjisi var, göğüs küçültme konusunda bir fikrim yok ama labioplasti ve büyütme konusunda ben bir an bile acaba mı demedim

Selamlar kirmiziyedi, ne zaman oldunuz? Kac cc? Ucret detaylarini da merak ediyorum aslinda.. Sanirim yeni uye oldugum icin ozelden mesaj gonderemiyorum, eger acik detay vermek site kurallarina aykiri ise, siz bana ozelden yazabilir misiniz?
Yardimlar icin simdiden herkese cok tesekkur :)
Selamlar

Merhaba ben eser aydoğdu ya gecen ay gögüs Küçültme ve dikleştirme birde Liposuction oldum. İlgisinden çok memnun kaldım. Daha bir ay olması na ragmen çok memnunum yaptırmak isteyene kendisi ni gönül rahatlığı ile gidebilir siniz

Merhaba ben eser aydoğdu ya gecen ay gögüs Küçültme ve dikleştirme birde Liposuction oldum. İlgisinden çok memnun kaldım. Daha bir ay olması na ragmen çok memnunum yaptırmak isteyene kendisi ni gönül rahatlığı ile gidebilir siniz
Merhaba
bende meme kücultme ameliyatı olmak ıstıyorum , ama kime karar verecegımı bılemedım

Merhaba Bende iki Dr arasında kaldım Aylin kurt ve Ayşegül Sivri, izleriniz ne durumda şuan benim için az kalmasida çok önemli

Back
X