- 25 Ekim 2014
- 48
- 2
- 98
- 34
- Konu Sahibi mathilda2858
Arkadaşlar lütfen yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo süper o zaman bende okuldan fırsat bulur bulmaz gidicem sende Eser hanımla ilgili randevudan sonra paylaşırsan çok sevinirim Gaye Taylan nasıl peki randevu aldın mı ondan? :)Sonunda ben de üye olabildim çok mutluyum.Ben de yardım istiyorum. Sevgili mathilda ben de senin gibi 2 doktor buldum. Bir arkadaşım ameliyat olmuştu , doktor adı Gaye Taylan, ikincisi hep tvlere çıkan her yerde olumlu yorumlarını okuduğum EserAydoğdu . Bu hafta ikisinden de randevu alıcam. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada hoş geldinSonunda ben de üye olabildim çok mutluyum.Ben de yardım istiyorum. Sevgili mathilda ben de senin gibi 2 doktor buldum. Bir arkadaşım ameliyat olmuştu , doktor adı Gaye Taylan, ikincisi hep tvlere çıkan her yerde olumlu yorumlarını okuduğum EserAydoğdu . Bu hafta ikisinden de randevu alıcam. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Estetik konusunda ben melike erdim ile çalışıyorum. 6 ayda bir botoks yaptırıyorum. Bir muayene olmaya gitmekte fayda var bence.
Arkadaşlar lütfen yardım edin
Ben aylin kurt'a göğüs büyütme oldum, ve çok memnunum, işini hakkıyla yapan bir doktor bence ve cokda güzel bir enerjisi var, göğüs küçültme konusunda bir fikrim yok ama labioplasti ve büyütme konusunda ben bir an bile acaba mı demedim
MerhabaMerhaba ben eser aydoğdu ya gecen ay gögüs Küçültme ve dikleştirme birde Liposuction oldum. İlgisinden çok memnun kaldım. Daha bir ay olması na ragmen çok memnunum yaptırmak isteyene kendisi ni gönül rahatlığı ile gidebilir siniz
Merhaba Bende iki Dr arasında kaldım Aylin kurt ve Ayşegül Sivri, izleriniz ne durumda şuan benim için az kalmasida çok önemliBen aylin kurt'a göğüs büyütme oldum, ve çok memnunum, işini hakkıyla yapan bir doktor bence ve cokda güzel bir enerjisi var, göğüs küçültme konusunda bir fikrim yok ama labioplasti ve büyütme konusunda ben bir an bile acaba mı demedim