Göğüs küçültme ameliyatı olacaklar ve olmuş olanlar aktif bir sohbet

Ezgicaglak

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
25
20
24
Arkadaşlar 10 gun sonra Allah izin verirse ameliyat olacagim regl dönemimin başlayıp bitmesini bekleyrm ameliyat için korkularım var ve bu korkuları ameliyat olmuş tecrübeli arkadaşlarla ve olacak arkadaşlarımın birliğiyle geçirmek istiyorum

Cidden korkmaniza gerek yok sonucunu dusunerek girin ameliyata ondan snr keske daha once yaptirsaydim diyeceksiniz

Ben daha once duymadim meme kucultme ameliyatindan uyanmayani ki zaten anestezi uzmanlari onay vermeden gerceklesmiyor ameliyatlar ayrica herhangi bir rahatsizliginiz yoksa sikinti cikmaz . Evet diren cikmasi birazcik acikli ama korkulacak birsey yok emin olun

Evet canım ben ameliyattan uyanamamak kısmından değil de uyanırken acayip kötü bi acı duyuyosun ya ondan korkuyorum sezeryan deneyimi olan biri olarak canım bi de sen ameliyata kaç kiloyla girdin ne kadar dokun gitti

Ben daha cok kustum ameliyat sonrasi. Kac kilo oldugumu cidden bilmiyorum 2700 gr gitti tartilmadim daha gorene baya cok degismissn dediler yuzun acilmis resmen diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…