Merhaba arkadaslar. Ben 22 Nisanda haydarpasa numune de oldum gogus kucultme ameliyati.. sinem ciloglu ile gorusmustum ve yine ona oldum ameliyati. Ellerine saglik su an bile inanilmaz mutluyum cocuklugumdan beri tum sosyalligim kisitlaniyordu. Guncel fiyat vs bilgilerini paylasmak istiyorum cunku ben arastirdigimda bulamamistim.. oncelikle ssk nin karsilamasi icin boynun altindaki gogus kafesinin en ortasindaki o yuvarlagimsi kemikten gogus ucuna kadar olan mesafe (sutyensiz) 40 cm ve uzeri olmali ki sonrasinda heyete girebilesiniz. Yoksa ucretli oluyorsunuz. Ben 34 te kaldim ve ucretli oldum. 21 inde yatisim yapildi eve gittim 22 sabahi 7:30 da hastanedeydim. Cizimler ve fotograflamalar yapildi onlugumu giydim ignemi oldum ve 9:30 da ameliyathaneye alindim. uyutulana kdr 9.55 oldu. Uyandigimda saat 14:30 du.. sicak hava ufleyen bir aletle isittilar beni sagolsunlar.. sonra odama alindim( ameliyat sonrasi ozel voe marka sutyenim takiliydi). Sonta mi adi tam bilmiyorum idrar icin olan. Ondan takilmis haberim yoktu aksam saat 8 gibi o cekildi ve yurumeye basladim. Cok susamistim ameliyttan 5 saat sonra su icebilecegim soylendi bir yudum ictim. Yarim saat sonra kustum

tekrar serum takildi ama mide bulantim kesilmisti. Yarim tost yedim hatta gece.. aksam agri kesici yapildi sirt ustu uyumak iskence oldugundan ve ameliyatin etkisinden sirt agrilarim vardi ama olumcul bir agri degil. Ertesi gun tatil oldugu icin taburcu olamadim ki zaten direnlerim cikmadan eve gitmek istemedim.. yemek yiyebiliyordum ve agri kesici yapilmasini istemedim max. agrisini gormek istedim cunku ama agrim neredeyse hic olmadi geceye kadar. Gece yine yatma nedeniyle sirtim agridi biraz.. ve cok terledim hastane cok sicakti ve surekli ayni sekilde yatiyordum.. surekli yurudum cunku doktorlarim ve asistanlar bunun iyi gelecegini soylediler ve haklilar. Kendinizi yatalak moduna sokmamaniz tavsiyemdir. 24 sabahi doktorum geldi direnlerimdeki akintimi olctuler cikmak isteyip istemedigimi sordu direnle eve gitmek istemedigimden cikmadim. Aksam tekrar kontrol edecegini soyledi. Saat 16:00 gibi direnlerim cekildi biraz garip ama aci vermiyor. Korkmayin. Pansumanim yapildi ve cikis islemlerim oldu. Bu gece evde yataktan kaynakli agrim oldu ama su an iyiyim. Ellerimi ilk gun cok kullanamadim ve uzandigimda destekle kalktim kollarima dogru olan dikislerim agriyor zorlayinca. Ameliyat masrafi saglik bakanliginin yeni ucretiyle 3 bin TL. Ekstralar da ameliyatta kullanilan malzemeler yatak vs parasi 4.500 e mal oldu. +120 tl sutyen.. degdi mi derseniz imkanininz varsa yaptirin. Bu arada bekarim 26 yasindayim hicbir korkum olmadan cok isteyerek yaptirdim. Onesindeki olcum de 1.68 boy 100 d sutyen. Kilom da 88 di ameliyat olacagim diye 1 ayda plates ve sade meyve sebze salatayla 10 kilo verdim.amelitta da 2kilom gitti yatip yemekten su an 77 kiloyum. Ayrica gobegim belli oluyor artik onceden hic belli degildi
Baska merak ettiguniz olursa seve seve yardimci olurum. Bu arada aklima simdi geldi sutyeni 3 ay kadar giyecegim ve dikislerim 15 gun sonra falan alinacak.