- Konu Sahibi ---Lily---
- #10.901
işe erken başlamanın yanı sıra evde de herşeyi yapıyorum. ameliyatımın 4. günü evi süpürdüm. yemeklerimi pişiriyorum. bulaşıklarımı yıkıyorum. gerçekten de hiç dinlenemedim. belkide bu yüzden dikişlerim sorunlu olacak. 10 gün seni baya zorlamış ama toparlamışsın maşallah. ama şunu keşfettim ki kızlar eskiden lavaboda biraz uğraşsam sırtım ağrırdı. garip ama sırt ve bel ağrılarım geçti.
swetçim sen ne yapıyon, hiç 4.gün ev süprülür mü? doktorun kollarını kullanma konusunda seni tembihlemedi mi? hem iş hayatına dönmüşsün hem de he normal yaşantına be arkadaşım. dışta olduğu kadar içerde dikişlerin var unutma..nolur azcık dinlenmeye gayret et. yani ben de mesela yapsam yapardım aynı işleri, kollarımda bi ağrı bişi yoktu ama, sırf dikiş açılması yada başka problemler yaşamamak için ilk 15 gün fazlasıyla özen gösterdim. bi görün bakalım doktoruna ne diyecek. önemli bişi yoktur umarım..
bana da çok tanıdık geldi :))Kırmızı ojelim benim...ameliyatı oldun iyileştin tecrübelerini aktarıyorsun ne güzel...şampuan üsten aksın gitsin iyice kurut cümlesi çok tanıdık geldiçok öptüm seni
inşallah sizler de keyfini çıkardığınızı yazıyor olacaksınız...sen baya drenlerle kalmıssın.gecmıs olsun.evet evet taş,kaya,füze her türlü benzetme yapılabılır:)))inş. bızde ılerıkı zamanları sağlıkla,sıhatle görürüz..
Son düzenleme: