Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

desenim, kapalısın kapalı

ilk fırsatta yine görüşürüz öptüm seni

ne kaynatıyorsunuz? hım dedikodumu var?

Desenim ve madamım çok yenisin aman dikkat edin..çok oynaşmayın. Herkese selamlar ve sevgiler

NLGLPD...NERELERDESİN? SESİN ÇIKMADI,KOL YADA BACAK MI GERDİR DİN BİZLERDEN GİZLİ ...ALOOOO SES VER

Son düzenleme:
desendesen evet gördüm hatırlıyorum devlette olmuştun =))

Ben unutulacak kadın mıyım ayol

sevindim alışmana evet sporcu sütyeni gibi canım. benziyorlar birbirlerine. hep iki gün hep iki gün tertip :13: hayırlısı olsun. sabırsızlanıyorum. günler biraz yavaşlamış gibi geldi mi sana da

İnsan hemencik güzel cicileri giymek istiyor, izler yokolsun herşey normale dönsün istiyor değil mi tertip biz bugünleri de atlatıcaz be tertibim

Allah iyiliğini versin güldürdün beni tamam oynaşmayız fazla. Senden N'ber

Hakikaten NLDGLP; nerelerdesin kuzum sen yaa :44: Şehir dışından dönmedi herhalde daha.

Ay inanmıyorum, telde konuşamadık bile, telefonlar kilitlendi, benim telefon ancak kendine gelebildi Ara canım, bekliyorum.

O benim kıskançlığımdan olmuştur ha ha hay iyi olmuş kaynatmayın gizli...memişler nasıl? ağrın yok değil mi? dikişin çok senin mutlaka ara ara baktır eşine incelesin ufak bir kızarma açılma durumunda ara doktorunu seni öpüyorum

Allah iyiliğini versin güldürdün beni tamam oynaşmayız fazla. Senden N'ber

Hakikaten NLDGLP; nerelerdesin kuzum sen yaa :44: Şehir dışından dönmedi herhalde daha.

Bebeğim sen aradığında bizim tekirdağlıyla kaynatıyorduk telde,kusura bakma dönerim sonra iyidir canım bende ameliyatla ilgili sıkıntı kalmadı zaten kapattım o defteri..darısı sizlerin başına,her şey çooooook güzel olacak az sabır edin

Son düzenleme:

Afiyet olsun :)))

Sen tek başına ye tatlım, ben toplantıyada götürecem orada tadına bakarlar...

öptüm

Afiyet olsun tek üzüntüm inşallah kırılmamışlardır....cok sarıp sarmaladım ama...İzmir planı var haber veririrm :) pasaportta bira içeriz :)))
bu arada belki ben kaçırdım bilmiyorum ters t mi kesti doktor ?

Birkaç tanesi kırılmış sadece, o kadar yoldan geldiler o kadar olacak Süper olur arkadaşım; haber bekliyorum senden.

Evet canım benim dikiş ters t, hatta uzun baya geldiğinde gösteririm.

Yaaaa....Banane yaaaa,ben görmek istiyoruuuuuummmmmmm .......

Yok canım bende hem kontrol olmuş oldum hemde Aynur un resmini gösterip fikir almış oldum.Topiğe yazdın mı Ercan beyle şu gün görüşmeye gidiyorum kontrolu olan varsa görmek isterim diye.Haberleşirdiniz belki madames le.Rast gelmedi yorumlarınız ya da.Kararın ne olursa olsun hakkında hayırlı olsun.Her şey istediğin gibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…