- 3 Nisan 2009
- 185
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.781
evet perşembe günü öğleden sonra gel anestesi işini halledelim dedi. bende geliyorumm perşembe günü
evet perşembe günü öğleden sonra gel anestesi işini halledelim dedi. bende geliyorumm perşembe günü
geçmiş olsun arkadaşım. çok geçmiş olsun zor olan kısmı atlattın inşallah iyileşme sürecinde böyle sorunsuz geçicek,sizi böyle görünce biraz korkum hafifliyor. inşallah beni,m ameliyatımda iyi geçer bende burdan ,iyi haberlerimi yazarım. tekrar çok geçmiş olsun.
Benim işyerinden yaklaşık 1 yıl önce iki arkadaşım f.orak'a meme küçültme aml. oldu.bir arkadaşınkini gördüm ama alt dikişleri biraz geniş iyileşmiş diğer arkadaşın daha güzel olduğunu söyledi ama onu göremedim işten ayrıldı.Ancak geçen sene arkadaşım 6.500 Euro ya oldu yani 14.000 tl şimdidie aynı fiyatı veriyormuş zannediyorum. O yüzden ben görüşmeye bile gitmedim.
Ben senin neler hissettiğini anlayabiliyorum ben acayip heyecanlıydım hastanede Ercan Beyi beklerken bile vazgeçip gitmeyi çok düşündüm o kadar heyecanlıydım Ercan Bey odaya ilk girdiğinde çizimler için ağlamaya başladım ve benim 2 çocuğum var Ercan Bey size güveniyorum mutsuz olacaksam bu ameliyatı olmak istemiyorum bile dedim Ercan Bey hemen bir sakinleştirici içirterek çizimlerimi tamamladı ameliyathanede görüşürüz dedi ve uyandığımda herşey bitmişti.Korkmayın bence iyileşme süreci daha önemli bir yandan da.
Şu an bu mesajı da ofisimden yazdığımı belirtmek isterim...(Ağrım sızım yok iyileşmeyi bekliyorum sadece sırtüstü yatmakta zorlandığım için uykum var)
Size de şimdiden geçmiş olsun ...allah olan ve olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun...İyi iyileşme süreçleri olsun...
Ben senin neler hissettiğini anlayabiliyorum ben acayip heyecanlıydım hastanede Ercan Beyi beklerken bile vazgeçip gitmeyi çok düşündüm o kadar heyecanlıydım Ercan Bey odaya ilk girdiğinde çizimler için ağlamaya başladım ve benim 2 çocuğum var Ercan Bey size güveniyorum mutsuz olacaksam bu ameliyatı olmak istemiyorum bile dedim Ercan Bey hemen bir sakinleştirici içirterek çizimlerimi tamamladı ameliyathanede görüşürüz dedi ve uyandığımda herşey bitmişti.Korkmayın bence iyileşme süreci daha önemli bir yandan da.
Şu an bu mesajı da ofisimden yazdığımı belirtmek isterim...(Ağrım sızım yok iyileşmeyi bekliyorum sadece sırtüstü yatmakta zorlandığım için uykum var)
Size de şimdiden geçmiş olsun ...allah olan ve olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun...İyi iyileşme süreçleri olsun...
cevap için teşekkür ederim. ben de biraz araştırdım ercan beyi internette ona da muayene olmaya karar verdim. ancak hangi numarasından randevu alabileceğimi bilmiyorum. yardımcı olabilirmisiniz? birde ameliyat ücreti ne kadardır ercan beyin? aslında özelden msj atıcaktım ama sanırım 100 tane msjım olmadan özele izin verilmiyor. siz özelden cevap verebilirmisiniz?
Arkadaşım merhaba...benim doktorum da Ogltkneyle ...aynı doktor,sitesin de cep numarası var...ordan direk kendini ara görüş.
Ne14.000 tl mi?Amanın araba parası...Sakın bizim doktor duymasın bu fiyatı
araya giriyorum :) ercan beyden ben de randevu almak istiyorum. ancak hastaneyi mi aramalıyım yoksa este istanbul diye bir numara daha var orayı mı bilemedim? bi de ameliyat ücretiyle ilgili bir bilgi verebilirmisiniz? muayene olmadan önce bu konuyla ilgili de hazırlıklı olmak istiyorum. ben çok heyecanlıyım daha şimdiden. muayene bile olmadan. acaba muayene randevusunu, ameliyat gününü hemen alabiliyormuyuz? bir sürü sorum var aslında. :)
Sakın hastaneyi arama görüşme ücreti istiyorlardur daha çok erken heyecan yapma...sonrası daha zor olur.Ama şu bir gerçek doktor bulana kadar ki evre daha zor ve yorucu,sonrası kolay tecrübe konuşuyor
Ben özelden sana teli yazarım şimdi
ben hastaneyi arayıp randevu aldım ama muayene parası falan almadılar görüşme ücreti yok dediler.jelesec seni zengin gördüler galiba
Canım ya sen izin alamazsın diye söylemedim...perşembe günü,serap,edber,bentoprak ben ,yemek yemek için toplanacağız.Sen, ben, ogltkne 23 nisanda gelmeyi düşünüyor o zamanda 3 müz toplanırız tamam canım...
Gittim canım sorun yoktu zaten...karın için konuştum...eylül gibi mayısın ilk haftası yok abd de...sıcaklarda istemiyorum bakalım hayırlısı
Herkese Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. meme küçültme ameliyatıyla ilgili internette araştırma yaparken buraya rastladım ve diyebilirim ki en verimli paylaşımları burada gördüm. bütün gece sabaha kadar yorumları okudum =) anladığım kadarıyla bu ameliyat öyle sanılan kadar çok ağrılı, tehlikeli bir ameliyat değil. sadece her ameliyat sonrasında yaşanan bazı durumlar söz konusu. ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. henüz bekarım. ama yine de olmak istiyorum çünkü ameliyat olan veya olmak isteyen herkesin problemleriyle aynı şeyleri yaşıyorum. bu konuda doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim. ameliyat olan herkes doktorundan memnun kalmış okuduğum kadarıyla. ben istanbulda oturuyorum.
yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar
13 Nisanda Ercan Demiray'a ameliyatımı oldum :) benimkinde ilk gün biraz ağrım oldu ama sonrası çok rahatdı.Ameliyat günü çok heyecanlıydım erkenden hastaneye gittim doktorum ercan bey çizim için gelince çok heyecanlandım biraz ağladım hatta ama doktorum beni sakinleştirdi daha sonra ameliyat hazırlıkları tamamlandı ve ameliyatdan çıkınca inanamadım ben ne ara ameliyat oldum dedim.Ameliyata 15.30da girdim 19.30 da çıkdım :)Bir gece hastanede kaldım ertesi günü doktorumla görüşdükden sonra hastaneden çıkdım direnimle birlikte. Diren gerekli bir şey olsada çok rahatsız edici oyüzden dün çıkarılınca çook rahatladım :) Şuanlık tek sorunum kendi başıma kalkamıyorum arkadan birinin desteklemesi gerekiyor ve kollarımı rahatça kullanamıyorum ve sırt üstü yatmakdan sırtım ağrıdı artık ama genede iyiki ameliyat oldum şimdi oturup ameliyat sonrası olanları burada yazdığıma inanamıyorum çünkü daha geçen gün 2 gün kaldı 1 gün kaldı diye gün sayıyodum :) Benim gögslerden yaklaşık 2 kilo çıkardı doktorum ve inanamadım görünce çok güzel olmuşlar tam istediğim gibiydi sürekli aynada kendime bakıyorum ve çok mutlu oluyorum :) Bir an önce yeni sütyenler yeni kıyafetler alacağım zamanı bekliyorum :) Bana ameliyat öncesi destek ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim :) Allah bu ameliyatı olmak isteyenlere kolaylık versin ama tereddüt etmeyin bence doğru doktoru bulunca hemen olun ve kurtulun..