-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.761
Selam jujuuu:)
Akşam üstü o tarafta işim var gitmişken,şu karın olayını konuşmak istiyorum..fiyat pazarlığı yapayım da eylülle kalır gibi geliyor...bakalım doktor ne diyecekHem gitmişken memelere de baktırırım var mı birşey diye.
Canım onların hepsi geçecek sıkma tatlı canını...soğuk fon iyi fikir tuttum bunu..kafana takılan birşey olursa..doktorunu hiç çekinme ara(beni..ogltkene yi...bizleride ara tabi)öptüm bay
dün ay dün gece dayanamadım sütyensiz yattım,sabah uyandığımda o kadar rahatlamıştımki...hata mı yaptım bilmiyorum ama iyi geldi...:44:
Arkadaşlar,
Meme küçültme ve protez takma ameliyatı olmayı düşünüyorum...Fethi Orak veya Teoman Demir'e ameliyat olan var mı?Olan arkadaşlar varsa izler ne zaman geçiyor ve iş hayatına dönme süresi nedir?
Çok iyi yapmışsınyazık biraz hava alsınlar o kadar eziyet çekti onlarda...keşke yakında olsaydım yeni pampişleri görürdüm
ablacım illaki buluşuruz, bir yemek yeriz diye düşünüyordum, buluşmicak mıyız yahu?:44:
bir iyileşiyim de..yarın işe dönüyorum buarada...
ercan bey ile görüşebildin mi?
Canım ya sen izin alamazsın diye söylemedim...perşembe günü,serap,edber,bentoprak ben ,yemek yemek için toplanacağız.Sen, ben, ogltkne 23 nisanda gelmeyi düşünüyor o zamanda 3 müz toplanırız tamam canım...
Gittim canım sorun yoktu zaten...karın için konuştum...eylül gibi mayısın ilk haftası yok abd de...sıcaklarda istemiyorum bakalım hayırlısı
Herkese Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım. meme küçültme ameliyatıyla ilgili internette araştırma yaparken buraya rastladım ve diyebilirim ki en verimli paylaşımları burada gördüm. bütün gece sabaha kadar yorumları okudum =) anladığım kadarıyla bu ameliyat öyle sanılan kadar çok ağrılı, tehlikeli bir ameliyat değil. sadece her ameliyat sonrasında yaşanan bazı durumlar söz konusu. ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. henüz bekarım. ama yine de olmak istiyorum çünkü ameliyat olan veya olmak isteyen herkesin problemleriyle aynı şeyleri yaşıyorum. bu konuda doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilirseniz çok sevinirim. ameliyat olan herkes doktorundan memnun kalmış okuduğum kadarıyla. ben istanbulda oturuyorum.
yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
Canım Ercan Bey ile görüşmen de ne fiyat verdi sakıncası yoksa bana özelden yazsan
Canım ya sen izin alamazsın diye söylemedim...perşembe günü,serap,edber,bentoprak ben ,yemek yemek için toplanacağız.Sen, ben, ogltkne 23 nisanda gelmeyi düşünüyor o zamanda 3 müz toplanırız tamam canım...
Gittim canım sorun yoktu zaten...karın için konuştum...eylül gibi mayısın ilk haftası yok abd de...sıcaklarda istemiyorum bakalım hayırlısı
Çok yemeyelim bizler,daha yeni karnımızı kestirdik,kilo almak istemiyorumHerkese iyi geceler.
Nasılsın canım,acı hissettinmi?Gördün mü memelerini?İnşallah herşey yolundadır...
Arkadaşlar,
Meme küçültme ve protez takma ameliyatı olmayı düşünüyorum...Fethi Orak veya Teoman Demir'e ameliyat olan var mı?Olan arkadaşlar varsa izler ne zaman geçiyor ve iş hayatına dönme süresi nedir?
merhaba,
aramıza hoşgeldiniz. ameliyat dediğiniz gibi ağrılı bir ameliyat değil. diğer detayları zaten doktorunuz sizle paylaşacaktır. Doktor tavsiyesi demeyelim ama, bu forumda şubat ayından beri ameliyat olan arkadaşlarım (ben dahil) hemen hemen hepsi Ataşehir Memorial'dan Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olduk. Şimdilik kimse bir sıkıntı ile karşılaşmadı. Umarım siz de içinize yatan hekimi bulur, ve başarılı bir operasyon geçirirsiniz.
Bugün ameliyat olalı 4.gun.dün drenlerim çıktı.artık daha rahatım diyebilirim.ameliyat hepinizin dediği gibi agrili bir ameliyat değil bir arkadasim demişti sezeryandan daha kolay diye aynen öyle.bence tek sorun kolları rahat kullanamamak .bakıldığında iyiyim diyebilirim.ameliyat olmak isteyen arkadaslar korkmasinlar.bu ameliyatla ilgili narkozdan uyanma ,ağrı kisiden kisiye değişen bir durum .Allah iyi bir iyileşme süreci diliyorum .
Sevgiler
Canım Ercan Bey ile görüşmen de ne fiyat verdi sakıncası yoksa bana özelden yazsan
Sevimliii,konuştun mu doktorla tamammı?
İyiyim canım drenlerimi çıkarırken bir ahh dediğimi hatırlıyorum .memelerimi gördüm Guzel olmuş iyileşme süreci sorunsuz olsun onun İcin dua ediyorum.seni opuyorum