- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.621
Sagol jelesec seninle konuşmak iyi geldi...doktoru bulduğun yetmedi birde cesaret veriyorsun .sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol jelesec seninle konuşmak iyi geldi...doktoru bulduğun yetmedi birde cesaret veriyorsun .sevgiler
siteye yeni üye oldum.yazılanlara bir göz attım ve çok umutlandım kendi adıma.Ülkemizde meme küçütme ameliyatları çok başarılı bir şekilde yapılıyor ve korkacak birşey yok..darısı benim de başıma..Bu yıl ben de niyetlendim.5 yıldır bekliyorum.çocuklarımı doğurdum ve emzirdim artık zamanı geldi bu ağırlıklardan kurtulmanın..
Sizden Bursada doktor tavsiyesi rica ediyorum..memnun kalmış kişinin tavsiyesi çok önemli..Yoksa çok doktor var..yazarsanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler...
İnşallah beklerim.zaman yaklaştıkça durumlar fena .forumda 6 Nisan'da ameliyat olan bir arkadas kendi basına yataktan kalkamadigini söylüyor bu kaç gün süren bir durum.yardımcı derken evde sadece bakicimiz olacak mümkün mertebe evde olmak taraftarı değilim oğlum rahat bırakmaz çünkü .şimdi kalkamiyorsun falan deyince iyice endişelendim.ilk zamanlar kollarını hiç mı oynatamiyorsun?cevap verebilirmisiniz?stresten kolum ayırmaya başladı.zaman yaklaştıkça benim gibi vazgeçmeyi düşünen arkadaslar oldu mü normal mı yardımcı olunuz arkadaslar...
arkadaşlar yeniden merhaba ameliyatımı oldum ve şuan evdeyim sadece 1 gece kaldım hastanede ve dün sabah taburcu oldum.En başından başlıyorum anlatmaya doktorum 6 nisan cuma günü saat 8de hastanede olmam gerektiğini söyledi ve geldiğinde ilk olarak ameliyatla ilgili göğsümüm üzerinde çizimler yaptı daha sonra beni odama aldılar ve beklemeye başladım,ameliyat sırasında giymem gereken gömleğimi giydim son hazırlıklarımı yaptım ve beni ameliyathaneye indirdiler orada beni anestezi ekibi ve doktorum çok neşeli bi şekilde karşıladılar ameliyat masasına yattım anesteji doktoru nasılsın dedi biraz korktuğumu söyledim bana biraz moral verdi iyi uykular dedi ve gerisini hatırlamıyorum :) uyandığımda beni ameliyatttan çıkan hastaların bekletildiği bir yere almışlardı başımda bi hemşire bekliyodu çok hafif ağrım vardı daha sonra beni odama çıkardılar bu arada kendime gelir gelmez üstüme örttükleri örtüyü kaldırıp göğüslerime baktım :) sonuç gerçekten güzeldi,ameliyat öncesi yaşadığım tüm strese değdiğini anladım.Hastanede 1 gece kaldım.Ameliyata 9 bibi girdim ve uyandığımda 12:30 du yaklaşık 3 buçuk saat sürdü.Saat 4 gibi yemek yemeye başladım tuvalete çıkmak için ayağa kalktığımda aynanın önünden geçtikçe vücudumdaki güzel değişimi gördükçe mutlu oldum.Gece boyunca dayanılmaz ağrılarım olmadı 2 sefer kalçadan ağrı kesici yapıldı.Ara ara koridora çıktım yürüdüm,sabahta çıktım evime geldim şuan için tek başıma yataktan kalkıp yatamıyorum saolsun annemin çok yardımı oluyor,tek sıkıntım sürekli sırt üstü yatmak ama sonucu gördükçe inanın bana motive oluyorum :) yarın sabah bandajlarımı aldırmaya gidicem.Doktorum ağrı kesici ve antibiyotik verdi bir de krem var ona bandajları çıkartınca başlıcam,bu arada doktorum ameliyatın nasıl geçtiğini anlattı normalde kendi meme yapımın ideal ölçüde olduğunu,aldıkları parçaların tamamen yağ tabakası olduğunu süt kanallarıma kesinlikle dokunmadıklarını anlattı,iykide bu ameliyatı yaptırmışım-bilmiyorum yinede erken konuşmuyumda-şuan memnunum.İlerde oluşan bu yağ tabakasının meme kanseri tehlikesini ciddi anlamda yükselttiğini söyledi doktorum.Şimdilik aklımdakiler bunlar sorularınız olursa severek cevaplayabilirim.Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa korkmasınlar derim ,tabiki bunda iyi bir hastane ve doktorun çok büyük payı var,ben Ankarada 29 mayıs hastanesinde Fulya Fındıkçıoğlu tarafından ameliyat edildim.Şimdilik görüşmek üzere diyorum arkadaşlar :)
Çook geçmiş olsun darısı başıma inşallah benimde 13 nisanda ameliyatım çok heyecanlı ve stresliyim.Çok sevindim ameliyatının iyi geçmesine inşallah çabucak iyileşirsin ve istediklerini giyersin ben bunun hayaliyle kendimi rahatlatıyorum ve birde boyun ağrılarım geçeçek umuduyla :) doktorun ameliyatdan sonra dikkat etmen gerekenlerle ilgili ne dedi ve ağrıların oluyormu hareket ettikçe ?
Aradın mı doktoru...diğer konu için...okeymi
Nasılsınız? Benim biraz canım sıkkın. Göğüs ucunu sıktığımda süt damlası geliyor hala... Ogltkn; canım sen de benim gibi emzirmeyi bıraktıktan sonra bekleme dönemi geçirmiştin. Sende de böyle bir durum var mıydı ameliyat öncesi? Daha çok beklemem gerekecek sanırım...
Jelesec; canım ufaklık nasıl oldu, daha iyidir umarım...
Nasılsınız? Benim biraz canım sıkkın. Göğüs ucunu sıktığımda süt damlası geliyor hala... Ogltkn; canım sen de benim gibi emzirmeyi bıraktıktan sonra bekleme dönemi geçirmiştin. Sende de böyle bir durum var mıydı ameliyat öncesi? Daha çok beklemem gerekecek sanırım...
Jelesec; canım ufaklık nasıl oldu, daha iyidir umarım...
desenim,
benim ilk başlarda geliyordu ama sonra gelmedi...özellikle duşta kontrol ediyordum, sıcak suyu göğüslerime tutup, sonra gelip gelmediğini kontrol ediyordum. Sen emmeyi bıraktıralı ne kadar oldu tam olarak?
bende aynı durumdayım canım,emzirmeyi sonlandırdığın 6. ayın sonunda ameliyat edilir dedi birçok dr. ben ercan beye mart ayında ameliyat olmak istediğimi sözylediğimde 4,5 ay olmuştu emzirmeyi bırakalı banyoda çok uğraştığım halde çok az süt geliyordu. ercan bey 1 yada 1,5 ay bekleyelim dedi bu ayın 20 sinde 6 ayım bitmiş oluyo senin ne kadar oldu emzirmeyi bırakalı. Benim dr.f.o'ya ameliyat olan arkadaşım 2,5 sene emzirmiş buraktığı ay ameliyat etti dr. kesilmesini beklemedi.Tuğrul bey 4-4,5 aydan sonra ameliyat ediyoruz problem olmaz demişti görüştüğümde,zannediyorum 6. aydan sonra problem olmuyor.
Ehh senden 100 gr. farkla liderliği elimde tutuyorum:) Bu kadar büyük göğüse zaten ters t den başka bir şey yapılamıyor Sen de memnun mes'ut bu kervanın yolcularındansın yani.
Havalar ısındı.Bugün dışarılardaydık eşimle.Eve geldik son hız üstümdekileri çıkarıp,straplez bir penye giyip,altıma da bir şort giydim.STRAPLEZ !!!düşünebiliyormusunuz 2.250 gr. yağı ve derisi alınmış şimdi fıstık gibi olmuş pampişlere nasıl yakıştı.Bir görmeniz lazımdı)
flz06 ne mutlu bize di mi?