- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.541
Bırak burdan geçmiş olsunuatla gel yarın mini toplantı var.....Hem jujuuuyu da ziyaret edeceğiz
Biri sigara mı ded
İkinize de ayrı ayrı şans dileyip hayırlı haberleriniz için dua edeceğim.Yarın büyük gün demekki.Hakkınızda hayırlısı önce Allah a sonra doktorlarımızın güvenli ellerine emanet olun.Sevgiler...
Aman kızlar ne güzel... yine eskisi gibi keyifli olmuş topikMuhabbetimizi tadımızı bozmasın kimse.... Kızlar, benim sol meme daha büyük gibi doktora sordum... onda ödem biraz fazla dedi.Bana'da şiş geliyor ama... yine tecrübeli kişilere sormak istedim.
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum
Toplantı'mı ? Bensiz'mi? Ben, yarın 14 de kadar müsaitim... sonrası iş yeri yine,buluşma saati ne bende gelirim.Hem edberi ve juju'yu görmüş olurum.Ben seni ararım sabahtan jelesec...öptüm.
hoşgeldin jelesec:)
hoşbulduk canım, yazdım önceden sana...benim hızıma yetiş
mikrobik bişey ishal kusma fena hırpaladı yavrumu hala devam ediyor şikayetleri işteyim ama aklım evde büyüğe geçmesin diye dua ediyorum. ben zaten allaha emanet biliyosunuz annelerin hasta olma lüksü yok öle ayakta atlatmaya çalışıyorum.
benim ufaklık, anaokulu alıştırmasında, bu gün 2 hafta.. almaya gittim...öğretmeni hasta biraz, sürekli burnu aktı keyifsiz dedi.Eve geldik yemek yedirdim,hemen yatırdım ilaç verdim 1 sat önce yatak yorgan battı kusmuş....al işte bizim eve de geldi salgınmoralim sıfır arkadaşlar of hemen geçer inşallah
benim ufaklık, anaokulu alıştırmasında, bu gün 2 hafta.. almaya gittim...öğretmeni hasta biraz, sürekli burnu aktı keyifsiz dedi.Eve geldik yemek yedirdim,hemen yatırdım ilaç verdim 1 sat önce yatak yorgan battı kusmuş....al işte bizim eve de geldi salgınmoralim sıfır arkadaşlar of hemen geçer inşallah
jujumuz ameliyattan çıkmış..kendisiyle konuşamadım ama arkadaşıyla konuştum.. biraz ağrısı varmış..onun dışında herşey yolundaymış şimdilik..
geçmiş olsun jujum
jujumuz ameliyattan çıkmış..kendisiyle konuşamadım ama arkadaşıyla konuştum.. biraz ağrısı varmış..onun dışında herşey yolundaymış şimdilik..
geçmiş olsun jujum
ayy yavrum kıyamam çok geçmiş olsun arkadaşım. dr. bir hafta sürer dedi şikayetleri için ama bugüm 3 gün bitti şükür bizimkinde şikayetler baya azaldı. akşam yemek yemeyede başladı. inşallah seninkide kısa sürede toparlar ishal olmasın yeterki o daha zor bol sıvı ver su içsin en iyi öyle atıyolar bizimki su ve muzla ayakta kaldı. yine geçmiş olsun arkadaşaım çok üzüldüm ama kiminle konuşsam aynı şikayetler.
slm :) yarın 6 nisan ve büyük gün.Bu gün hastaneye gittim ve tüm tahlillerim yapıldı yarın sabah 8 de hastanede olucam ve ameliyatım yapılıcak çok heyecanlıyım korkuda var tabi anesteziden uyanamıcam vaya ters bi durum olucak diye lütfen bana dua edin,umarım ameliyattan çıkar ve tekrar yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?