- 21 Haziran 2007
- 2.864
- 78
- Konu Sahibi ---Lily---
- #8.501
Topikte okudum Ebder cumaya drenlerini çıkartıyor muş.Bende geçerim belki.Alolaşalım.Seksi karın görmek isteyenler canlı canlı buyruuuuuun Ay valla aştık biz.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topikte okudum Ebder cumaya drenlerini çıkartıyor muş.Bende geçerim belki.Alolaşalım.Seksi karın görmek isteyenler canlı canlı buyruuuuuun Ay valla aştık biz.
tekrar günaydın kızlar. jelesec canım benim küçük rahatsız 2 gündür,gece uyku yok dün işe gelemedim o yüzden. bugünde aynı şikayetler bende başladı.Anlayacağınız keyfim yok. :2:
Selam Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım ve benimde acil yardıma ihtiyacım var):Çünkü bu yaz desteksiz bikini giymek istiyorum:) Ankarada ameliyat olan arkadaşlar lütfen doktor ve hastane isimlerini,memnuniyet yada aksi tecrübelerini paylaşabilirmi?
Tahmin ettim,hastalık olduğunu, salgın dikkat bahar ayları.....sana da geçmiş olsun ameliyat öncesi aman toparlan canım....sen takıl topiğe bak hemen keyfin gelirbu aralar tatsız ama biz bozmayalım keyfimizi
Ogltkne ... arkadaşım nerelerdesin ya....sensiz buraların tadı yoksesin çıkmadı sabahtan beri yine yoğunsun belli....yoksa içerisi için alışverişe mi çıktın?Bana da 4 karton sigara al
Doktorumuzun.... özgüveni tavan yapmış anladık ,ama ona ameliyat olanlarda da bu görünüyor ... ilk günden gelin görün demeleri bende dahil..... bizlerdeki bu özgüven süper bir olayAştık vallahi arkadaşım.... SEKSİ KARIN... bak sen çok da mütevazi gördüm seni
Telde konuştuğumuz gibi, haber ver bana da.....AY YARIN BÜYÜK GÜN....JUJUUUU....ameliyat olacaktoplu ziyaret eminim çok sevinir.Sevgili jujuuuu,herşey güzel olacak canım hiç korkma...çok öptüm seni görüşmek üzere
Bentoprak....ara beni edberle konuştuktan sonra bay
Tahmin ettim,hastalık olduğunu, salgın dikkat bahar ayları.....sana da geçmiş olsun ameliyat öncesi aman toparlan canım....sen takıl topiğe bak hemen keyfin gelirbu aralar tatsız ama biz bozmayalım keyfimizi
jujum,
akşama arayacağım uygun olduğumda. ama burdan da yazmak istedim. heyecanın var biliyorum. Allahın izniyle çok güzel geçti sonucumdan çok memnunum diye yazacaksın bizlere. Dualarım, hatta hepimizin duaları seninle olacak. Yıllardır istediğin görüntüye kavuşmana çok az kaldı, bunu düşünerek heyecanını yenmeye çalış. çok öpüyorum canım.
Kızlar nasıl gidiyor?Herşey yolundamı?Seviiiimliheyecan varmı hala azaldımı?
Ogltkne ... arkadaşım nerelerdesin ya....sensiz buraların tadı yoksesin çıkmadı sabahtan beri yine yoğunsun belli....yoksa içerisi için alışverişe mi çıktın?Bana da 4 karton sigara al
Biri sigara mı ded
sevimlicim, geçmiş olsun canım...umarım ufaklık da sen de çabucak atlatırsınız.