- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #8.521
Biri sigara mı istediÇok ayıp çok ayıp, ameliyattan vazmı geçtin haberimiz yok.
çaktırma bentoprak, ben ona mora terapi yaptırcam, şimdilik alcam diyorek kandırıyorum onu
sağol canım inşallah atlatsın artık çok üzülüyoruz haline hiçbişey yediremiyoruzz keyifsiz ishalide kesemedik uğraşıyoruz işte ama dr. 1 hafta sürer dedi bekliyoruz geçsin diye senin keyfin nasıl birkaç gündür yoktum bişeyler olmuş ama hiç anlamadım. bu arada edberin direnleri çıyomuş yarın jujuu da ameliyat oluyomuş. jujuu meme küçültme aml. oluyo dimi ercan beyemi olucak oda.
Yarın üçteymiş randevu şekerim bilgine.
sağol canım inşallah atlatsın artık çok üzülüyoruz haline hiçbişey yediremiyoruzz keyifsiz ishalide kesemedik uğraşıyoruz işte ama dr. 1 hafta sürer dedi bekliyoruz geçsin diye senin keyfin nasıl birkaç gündür yoktum bişeyler olmuş ama hiç anlamadım. bu arada edberin direnleri çıyomuş yarın jujuu da ameliyat oluyomuş. jujuu meme küçültme aml. oluyo dimi ercan beyemi olucak oda.
Biri sigara mı istediÇok ayıp çok ayıp, ameliyattan vazmı geçtin haberimiz yok.
msj gitmedi sandım bir daha yazdım
juju da meme küçültme olacak canım ercan beye..haftaya bugün seray, sonraki hafta bugün de sen kısmetse.
Tekrar,gözün aydın edbeercim:))sağlıkla büyür inşallah
Oteli iptal ediyorumboşuna para harcamayayım...arkadaşımın evi var nasılsa....borç yiğidin kamçısıdır canım,ödenir de biter de inşallah Allah sağlık versin.Diliyorum yaptır memelerini de havuzunda salın manken gibi
Merhaba arkadaşım,daha yaşın çok genç , işinin ehli bir doktora denk gelir sonucu yüz güldüren bir ameliyat geçirirsin umarım(bu arada tanıdık referansı süper olmuş bire bir görürsen dahada iyi))Evet zamanın az kalmış, rahat ol ve iyi düşün inan kolay bir ameliyat...ölçü konusunda kendin ne istiyorsan onu yaptır!Benim fikrim 80b ölçü çok güzel bir ölçü bence....evet bu zamanlar hep en kötüsünü düşünüyor insan ben anneyim... uyanamazsam büyük değil ama küçük yavrum ne olur diye çok kafayı yemiştim.Şimdiden geçmiş olsun haberlerini bekliyorum
slm :) yarın 6 nisan ve büyük gün.Bu gün hastaneye gittim ve tüm tahlillerim yapıldı yarın sabah 8 de hastanede olucam ve ameliyatım yapılıcak çok heyecanlıyım korkuda var tabi anesteziden uyanamıcam vaya ters bi durum olucak diye lütfen bana dua edin,umarım ameliyattan çıkar ve tekrar yazarım :)
slm :) yarın 6 nisan ve büyük gün.Bu gün hastaneye gittim ve tüm tahlillerim yapıldı yarın sabah 8 de hastanede olucam ve ameliyatım yapılıcak çok heyecanlıyım korkuda var tabi anesteziden uyanamıcam vaya ters bi durum olucak diye lütfen bana dua edin,umarım ameliyattan çıkar ve tekrar yazarım :)
Çok geçmiş olsun; bir an önce toparlar inşallah yavrucak. Onlara ufacık bişi olsa biz bin katını çekiyoruz, Allah onlara sağlık versin. İshal de çok zor bilirim. Doktorun da dediği gibi zaman gerekiyor işte...
inşallah biran önce toparlar ufaklık...onlar hasta olunca bizlerin için yanıyor biliyorum...allah beterinden korusun demek lazım yine de...yemiyor diye üzülme, iyileşince yine eski haline döner kuzucuk...gözlerinden öpüyorum minik paşanın. juju da meme küçültme olacak canım ercan beye..haftaya cuma seray, sonraki hafta cuma da sen kısmetse.
Çok başarılı bir ameliyat olur inşallah....iyi düşün herşey güzel olur senin adına ne diyeyim...dualarımız seninle haberlerini bekliyoruz.Ankara da hangi doktor yapıyor ameliyatını bir arkadaş sormuştu....doktor arıyordu[/QUOTE
Çok teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey,ameliyatım tdv 29 mayıs hastanesinde olacak fulya fındıkçıoğlu yapacak ameliyatımı,bu güne kadar güler yüzlü ve sıcak tavrıyla beni hep rahatlattı umarım ameliyattada aynı şekilde memnun kalırım önce Allah'a sonrada kendisine güveniyorum :)
heyecanını tahmin edebiliyorum çünkü aynı heyecan bendede var ama çok fazla ameliyat geçirmiş biri olarak tecrübem ameliyata nasıl girersen narkozdan öyle çıkarsın.
Yani elinden geldiği kadar sakin ol ve iyi şeyler düşün dualarımız seninle hayırlı haberlrini bekliyoruz.
Yok yok, bentopraken kısa zamanda oraya gideceğim...Ay sen bunu hep yapıyorsun ogltkne kandırıp duruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?