serap,ogltkn,jelesec,sevimli...
yorumlarınızı şimdi eve gelince okuyabildim.iş yerinde interneti açmıyo malesef :) teşekkürler.
ogltkn biraz ağrılı demişsin bak şimdi biraz kafam karıştı benim izin hakkım yok 4 günde toparlanıp işe gitsem acaba iyileşmem gecikir mi acaba ? benim vucüt yapım çok hassas onun için kafam karıştı şimdi.
jelesec arkadaşım sende iyileşme nasıl oldu.4 gün bana yeter mi ve senden ne kadar yağ alınmıştı.
ve bir sorum daha var lazer liponun rizikosu var mı,
ve doktora sormayı unuttum şimdi aklıma geldi revizyonda da bant yapıştıracaksa bu bantlar yara bandı gibi mi çünkü çok garip ama benim cildim yara bandına reaksiyon gösteriyor yani ne zaman kullansam hemen cildim kabartılar oluşuyor pötür pötür oluyo bak bunu kesin doktora sormak gerek.
sevimlii arkadaşım ercan bey senden çıkıp bana girecek o zaman.ya doktorun perfonmansı benim şansıma düşer mi acaba:):)
sana da şimdiden kolaylıklar gelsin odana ziyarete gelirim arkadaşım .görüşmek üzere....[/
bence performansı düşmen onu kafana takma bana ameliyat 2,5 saat sürecek öncesi ve sonrası hazırlıkları hariç dedi.dr lar alışkındır 5-6 saat durmadan ameliyat yapıyolar benim ameliyattan seninkine girene kadar en az yarım saat belkide dsaha fazkla dinlenir.dediğim gibi dinlenmeden 4-5 saat ameliyat yaptıkları oluyor.Ama mutlaka o bant alerjisini söle ameliyat sonrası sıkıntı olmasın inşallah bi aksilik çıkmazsa görüşürüz hastanede