- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #7.061
inşallah canım.bütün ayrıntıları bekliyorum artık senden.belki ziyaretine geliirim :)
valla beklerim :)))) merak etme canım bütün ayrıntıları paylaşıcam aslında özelden mesaj atabilseydim numaramıda verirdim ama malesef atamıyorum :/
amaliyat kaç saat sürer dedi doktor
valla beklerim :)))) merak etme canım bütün ayrıntıları paylaşıcam aslında özelden mesaj atabilseydim numaramıda verirdim ama malesef atamıyorum :/
ya son bişey sorcam ben şimdi çarşamba 5 te geleceğim.peki kan tahlili film gibi bişeyler istiyomu.ertesi güne sarkarmı diyorum denizliden geleceğim ya.birde mamagrofi yada film çekiyomu.
kan tahlili ve bazı tahlilller yapılıyor canım sarkarmı bilmiyorum ki doktoru arayıp sor istersen ama şöyle birşeyde var ameliyattan önce başka bir gün gelirsende bu tahlilini yaparlar ama işte ozamanda iki emek oluyor :/ film falan çekiyorlar ama mamgrfi falan istemedi zaten 40 yaş üstüne istiyorlar onu genelde
tamam canım tşkler.
Canım şimdi ne desem yalan olur. Her doktorun her hastanenin prosüdürü farklı. Benim bi talebim olmadan kendileri söyledi rapor işini bende yaptım. Şimdi sana hiç birşey dememişlerse birşey demek doğru olur mu bilmiyorum. Ama bi gittiğinde en azından asistan doktora rapor işini bi danışabilirsin. Belki raporla birlikte 1500 istiyorlar belki bıçak parasıdır kim bilir..
hiç küçültmeye kalkmayın erkeği iri memeler etkiler :)
hiç küçültmeye kalkmayın erkeği iri memeler etkiler :)
Ben şunu anlamıyorum benim 95 b b olunca küçükmü şimdi anlamadım ya.bana göre büyükler.biri bana bunu açıklarmı.
Canım B cup küçük oluyor, sanırım senin sırt ölçün yani göğüs altından sırtının ölçüsü 95 cm. Bir de göğüs üzerinden ölçü al. Aradaki cm farkı cupu belirliyor. Eğer alırsan ölçülerini yaz bana, bi bakalım kaçmış şu an. Göğsün B cup olacak, yani süper olacak demek bu, ben de B cup istiyorum.
şimdi ben ne oluyorum yaw :))) göğüs altı 79 göğüs 97 :)) 80 C oluyor sanırım bunun normali nedir :)))
Eki Görüntüle 336929
tablo koymaya çalıştım ama umarım olmuştr
kızlar sitede yazılanların hemen hemen hepsini okudum. 2 hafta öncesine kadar hala endişelerim vardı. bugün ameliyatımı olalı tam 1 hafta oldu. istanbulda kesinlikle gözü kapalı gidebileceğiniz hastane ve doktor ismi olarak diyorum ki; international hospital ve dr. mithat ulay. kesinlikle gözü kapalı gidin ve aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan doktorla öngörüşmenizi yapın, bana hak vereceksiniz. hastane kusursuz, hizmet süper, doktor bey herşeyin üstünde anlayışlı, nazik, alçak gönüllü, kısacası dörtdörtlük bir doktor. mutlaka gidin ve görüşmenizi yapın ve başka bir yeri de düşünmeyin. fiyat konusunda yüzyüze görüşmenizde fayda var, ama kabataslak 8-9 bin arası. iyi ki bu kararı aldım, istanbula geldim, darısı herkesin başına ve sakın ertelemeyin. ben 37 yaşındayım ve keşke bu yaşıma kadar beklemeseydim diye düşünüyorum, siz de bu keşkeyi yaşamayın. bir de ölçülerim boyum 1-69, kilom 69, göğüs ölçüm 80-e idi, şuan 80-c oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?