- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.901
Selam arkadaslar
Ben de dr. Ercan karacaoglu ndan randevu aldim 30 martta ameliyat olucam.
Heyecan dizboyu tabiiki. Benimki kombine ameliyat olucak karin germe ve gögüs diklestirme beraber.
Hatta icine ufak bir implant koyabilirim dedi doktor bey . Kilo alip vermekten ici bosaldigi icin volum vermesi gerekiyormus.
Herkese günaydınlar... Bugün yarım gün de olsa çalışmaya başlayacağım. Aslında dün ofise gitmeyi planlıyordum ama hava ve yol koşulları çok kötüydü. Hoş bugün de öyle ama... Evde fazlasıyla tembellik yaptım. Memelerim de iyi durumda. Evde biraz daha kalırsam kilom kontrolden çıkacak. Zaten metabolizmam çalışmıyor. Aml. zor kısmını atlattım. Çok şükür. Şimdi dikişlerin iyileşmesi sürecindeyim. Alt bölgede ufak tefek kabuklanmalar vardı dökülmeye başladı. meme başı ve dikey inen dikişler çok temiz görünüyor. Artık yan yatmaya da başladım,nihayet.Sevgiler...
Foruma gelddim ama kimse gelmemeiş galiba daha...
Herkesin keyfi yerindedir inşallah ?
Tüm arkadaşlara merhabalar.İyi hafta sonları.
Şimdiden sana da geçmiş olsun.Dualarım seninle , Allah yardımcın olsun.
Hepinize merhaba, meme küçültme yaptırmak istiyorum. çok çok heyecanlıyım. yazdıklarınızı çat pat okumaya çalışıyorum. küçük bir bebeğim var, izin verdiği sürece okuyorum:)
yazın sütten kesecem. hemen sonrasında ameliyat olabilir miyim bilmiyorum ama hemen olmak istiyorum. sırt ve boyun ağrılarım inanılamaz boyutta. tek korkum iz neye benziyor? ince bir çizgi mi yoksa biraz daha kalınca bir iz mi? bnim için çok önemli çünkü daha evvel sağlık problemlerinden ameliyatlarım, izlerim var. bir de sezeryan kesisiçok izli bir kadinda olmak istemiyorum. ameliyatı olmuş üstünden zaman geçmiş arkadaşlar tecribenizi paylaşır mısız?
Selam Edbeer.Sen yeni üyesin galiba.Forumda daha önce yazını okumamıştım.(Kaçırmış da olabilirim.) Bende Ercan Bey'e kombine ameliyat olacağım.Aynen senin gibi meme ve karın germe.Bana implant demedi.Dokum yeterliymiş.Senden ricam sana ne fiyat verdi yazar mısın? Benim tarihim senden sonra ama zaman zaman aklıma gelince bende de heyecan oluyor. :)
Ben doktorun yaptığı iki işlemin sonucunu da birebir gördüm.(Canlı canlı resim değil .) Karın germede görümcem memede de sevgili Jelesec.O yüzden doktor konusunda doğru karar verdiğime eminim.Sonuçlarımızı birbirimize gösteririz artık :).Herşey hayal ettiğimiz gibi olur , güzel vücutlara kavuşuruz umarım.
hayırlı olsun edbeer,
umarım hepimiz çok başarılı, sonuçları çok güzel olan ameliyatlar geçiririz ve buradan paylaşmak nasip olur.
canım nasılsın, vallahi sizler ameliyat olacaksınız ama bende de heyecan var. allahın izniyle herşey güzel olucak fıstık gibi olursunuz artık
Amin, insallah fistik gibi olalim fistik gibi de kismet ciksin karsimiza yani hala bekar olanlara.
Ameliyattan sonra kimse beni tutamaz gardrobumu yenilicem. Gönlümce giyemediklerimi giymek istiyorum artik.
Yarın ameliyatım var bir sorun çıkmazsa akşamüstü veya akşam ameliyat olacağım. Heyecanlandım iyice umarım bir sorun çıkmaz
matracım doktorun iyi bir doktor hic korkma, yüz nakli yapan doktor degilmi,güzel haberlerini bekliyoruz
Abla cım kusura bakma telefonu duymamışım,şarjım da azdı geri dönemedim sana,eşim daha iyi çok saol..
canım biraz sıkkın,yöneticimden izin alamadım,nisan dan önce izin vermiyor
ercan bey ile tarihi ileri almak için görüştüm,24 mart için yöneticimi zorlayacağım,bakalım,kısmet böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?