- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #6.841
günaydın kızlar ya bu topiğin hali ne yyaaaa kimse yok kızlar neler oluyo yaaa hani ameliyat bilgileri
Merhaba Serap,
tabiiki paylaşırım,hayırlısı olsun hepimiz için.zaman daraldıkça korkup aml.tan vazgeçmekten korkuyorum...
Günaydın Hanımlar... Nasılsınız? Ben çok ÜŞÜYORUUUUM VE DİKİŞLERİM ACIYOOOOR... Bu sabah evden çıkma cesaretini gösterip ofise geldim. Dışarısı -12 derece...Otoparktan ofise yürüdüğüm 5 dakika içerisinde dondum, dikişlerim acıyor ve çok sızlıyor. Gün içerisinde bir kaç defa daha dışarı çıkmam gerekecek ne yazık ki...Allah evsizlere, yakacağı olmayanlara yardım etsin...
şimdi bıcı bıcı yaptım oğluşumu.
Üzerinize afiyet benim hastalık oğluşuma da bulaştı, aynı zamanda ishal de var. Meme olayı her geçen gün iyiye gidiyor, arada aklına geliyor, aç aç diye tutturuyor yavrum. Ben de göğsüme yatırıp sevip okşuyorum onu. Süt bitti artık annecim diyorum. Oyalamaya çalışıyorum. Hemen devam sütünü getiriyorum kaşıkla içiriyorum, biberon asla kullanmadı, bardaktan da içmiyor, bu şekilde veriyorum ben de napiyim.
Kızlar merhabalar ben bu gece dogru düzgün uyuyamadım.Sürekli sizlerin ameliyatlarıyla ugraştım belki akşam sevgili jujuuu la telde konuştugumuz dandır rüyama topluca girdiniz.Ogltkne ve serap 2 nizde beni bire bir görüp sonucu begendiginiz icin, tercihinizi benim doktorumdan yana yaptınız.sevgili jujuuu da yapılan paylaşımlardan ve doktorla görüşmesinden sonra o da tercihini bu doktordan yana kullandı. Allah pişman etmesin.Gönülden isterimki, sonuclarınız sizleri fazlasıyla memnun etsin.Aman kızlar herhangi bir sorunda yada aksilikte bana vebal yüklemeyin, benim sizlere bir yaptırımım olmadı olamaz.Sizler ve sizin gibi olacak tüm arkadaşlarımın bu yolda sıkıntısız sürec gecirmelerini dilerim. Herhalde bu kadar uzun paylaşımım ilk defa zormuş yazması
Sen git başka topiğe aldat bizi oh sonrada hesap sor artık seni bekliyoruz olda ameliyatını paylaş öptüm seni
ben de seni seviyorum canımsın...
çok geçmiş olsun desendesen,
hayalim ne biliyor musun? hiç hastalanmayan çocuk büyütmek
Desendesen bildiğim kadarı ile sen dukan diyeti yapıyorsun ve şu ana kadar çok iyi kilo vermişsin. Merak ediyorum, uzmandan yardım aldın mı ya da egzersiz yaptın mı? Ne kadar zamandır bu diyeti uyguluyorsun? Memeler gidince göbek ortaya çıktı ve bundan kurtulmak istiyorum.
Sevgili Jelesec nasılsın görüşmeyeli arayamıyorum fırsat bulup.Benim bu doktoru bulmamda öncelikle eski görümcem sonra da sen vesile oldun.Sana nasıl teşekkür edebilirim ki.O kadar iyi niyetlisin ki her zaman bu yaptığın iyiliği hatırlayacağım.Sevgili ogltkn'nin dediği gibi yapılan işin ne kadar iyi olduğunu açıp göstermen ile ancak sana minnet duyarım.Dr. Ercan Bey'le görüşmemde bana net konuştu.Aynen ogltkn'nin dediği gibi olabilecek her şeyi anlattı.Benim gönlüm çok rahat lütfen sende canını sıkma.Seni seviyorum.Öptüm.
merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin yarın izmir medical hastanesindeki prof.dr. Eray Copcu ile randevum var meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum ama çok korkuyorum daha önce de cüneyt özek ile görüşmüştüm ancak izin ters t şeklinde olması benii pek memnun etmedi bu 15 tatilde ameliyat olmak istiyorum ama çok mu çabuk karar verdim daha fazla doktor araştırmalımıyım bilmiyorum biryandanda beklemek istemiyorum kısacası kafam allak bullak bana bir fikir verebilecek yada tecrübesini paylaşabilecek olan bi arkadaşım varsa çok sevinirim(
Merhaba doktor icine sinene kadar bence acele etme araştır iyice ameliyat olan birileri varsa o doktora bilgi al umarım senin icin dogru olan doktoru bulursun
Kızlar merhabalar ben bu gece dogru düzgün uyuyamadım.Sürekli sizlerin ameliyatlarıyla ugraştım belki akşam sevgili jujuuu la telde konuştugumuz dandır rüyama topluca girdiniz.Ogltkne ve serap 2 nizde beni bire bir görüp sonucu begendiginiz icin, tercihinizi benim doktorumdan yana yaptınız.sevgili jujuuu da yapılan paylaşımlardan ve doktorla görüşmesinden sonra o da tercihini bu doktordan yana kullandı. Allah pişman etmesin.Gönülden isterimki, sonuclarınız sizleri fazlasıyla memnun etsin.Aman kızlar herhangi bir sorunda yada aksilikte bana vebal yüklemeyin, benim sizlere bir yaptırımım olmadı olamaz.Sizler ve sizin gibi olacak tüm arkadaşlarımın bu yolda sıkıntısız sürec gecirmelerini dilerim. Herhalde bu kadar uzun paylaşımım ilk defa zormuş yazması
ben de seni seviyorum canımsın...
çok geçmiş olsun desendesen,
hayalim ne biliyor musun? hiç hastalanmayan çocuk büyütmek
ay jeselec aşkolsun,sakın öyle düşünme,hiç sana vebal yükler miyiz sen bize bu kadar iyiniyetli,yardımsever yaklaşırken...bize dua et yeter,en pozitifinden bol bol enerji gönder bize:)
burdan operasyon geçiren ve çalışan arkadaşlarıma sormak istiyorum,operasyondan kaç gün sonra işe döndünüz?
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?