- Konu Sahibi ---Lily---
- #6.641
COK GECMISLER olsun ınatt, neysekı sonu mutlu bıtmıs
paylastıgın ıcın saol
rica ederim sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım ben teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
COK GECMISLER olsun ınatt, neysekı sonu mutlu bıtmıs
paylastıgın ıcın saol
Nasılsın ablacım. Çalışmıyor olsam da sürekli seninle konuşsam.O kadar içten,samimi ve yardımseversin ki Allah her istediğini gönlüne göre versin.Pazarlık konusunda bana verdiğin tüyoların hepsini uygulayacağım. :) Seni çok seviyorum.Görüşmek üzere.
Dikişlerde... Evet dikişlerin fazla olacağını biliyordum.Memelerimin yapısal olarak tabanı geniş ve meme dokusu fazlaydı. Aslında verilen formu beğendim. Doktorumun dediğine göre dikişler çok iyi iyileşiyormuş. Şişme, akıntı, morluk yok. Sadece sağ mememde çok minicik bir açıklık varmış o da bir kaç günden kapanır, batikon sürüp steril bez koy dedi. Krem söylemedi. Sorduğumda izler için piyasada bir kaç krem var ama ben işe yaradığını düşünmüyorum, istersen kullanabilirsin dedi. Bir ay kadar da yumuşak dokulu pamuklu bir sütyen kullanmamı söyledi... Dikişleri alırken acımadı. 40 dakika kadar sürdü. 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim...
Dr. Ercan Bey'i daha önce duymuş muydun? Yani Jelesec'den önce? Doktorun kendine çok güvenen bir edası var.Hastasının ne istediğini çok iyi dinliyor ve anlıyor.Bu bence çok önemli.Sadece tek sıkıntı fiyatı biraz yüksek.Ama önce görümcemin sonra da Jelesec'in muhteşem sonuçları bana parayı unutturdu.
Senin de dediğin gibi tatlım umarım herkes hayal ettiği görüntüye kavuşur. :)
Filizcim, geçmiş olsun tekrar canım, dikiş iyileşmenin iyi olması çok güzel bişi,
kremle ilgili olarak,jelesec'e doktorunun verdiği iz geçirici bantlar vardı...o sonuçtan çok memnun..
istersen doktorun da onaylarsa ve tabi izlere takıyosan eğer, kullanabilirsin canım, aklında olsun...
öpüyorum..
günaydın flz, günaydın jelesec
Aaa, unuttum cok gecmiş olsun arkadaşım manken olucaksın diye az yiyorsun ondan bunlar şaka şaka devam dukana
çok teşekkür ederim, durumum fenalaştı benim, az sonra doktora gidicem canım.
Günaydın canım, tarih icin acele etme, gec olsun güc olmasın. seni öptüm güzel kadın
okuyunca yüzümde tebessüm oluştu ya canımsın... hem kendi, hem de kalbi güzel kadın...acele etmek için çırpınsamda bişiler çıkıyo işte...yapçak bişi yok artık beklemekten başka. bu arada sanırım bekleme stresinden kendimi yemeye vurmuşum, bu sabah tartıldım 5kg almışım yaaa :26:
kendimi hala da zayıf hisseidyorum iyi mi:26:
desendesencim, çok geçmiş olusn canım..umarım önemli bişi değildir...hastane yatış vs gerekmeden ilaçla atlatırsın..iyi haberlerini bekliyorum...
öptüm..