- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #6.481
günaydınlar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın bana doktorum demişti dikişlerin kuru tutmak lazım mış bandaj derken anlamadım bende yoktu
karın germe forumun dan arkadaşımsın destegini unutmam kafana göre kadın bulursun işallah
mercı cıcımm, insallah bulurum cnm, saol
ya karın germe dedın de orda da kımse yok, bacak germe de de...kımse yasadıklarını yazmıyor yada yazmak ıstemıyor
burda paylasılanlar cıdden buyuk tecrube aslında..
Benim dikişlerim henüz alınmadığı için üzeri sarılı ve bandajlı. Çok sıkı değil gerçi. Senin dikişlerin sarılı değil miydi? Bir de senin dikişlerinin hepsi tek seferde mi alındı? Benimkiler iki seferde alınacak...
Bu sabah erken geldim, yine zaman zaman uğrayacağım.
Hepinize sevgiler :))
günaydın herkese..
işler yoğun...yazdıklarınızı okudum...sonra yine geleceğim..
sevgilerrr
Günaydınlar... Nasılsınız?... Burada yoğun sisli, kasvetli ve soğuk bir hava var. Arkadaş toplantısına gitmeyi planlıyorum. Eşim erken ayaklandığımı söyleyip karşı çıkıyor. Evde durmek çok sıkıcı ve daha kötüsü sık sık mutfağa gider oldum. Kilo alacağım bu gidişle...
canım benim dikişlerin üzerinde minik bantlar vardı evet tek seferde alındı
günaydın akşam senden sonra birbuseylede konuştuk, telefon kulagıma yapıştı vallahi. canım sesini duymak iyiydi.
Her yiğidin yoğurt yemesi farklı misali cerrahların uygulamaları da farklı anlaşılan...
günaydın herkese..
işler yoğun...yazdıklarınızı okudum...sonra yine geleceğim..
sevgilerrr
evet aynen öyle canım bende burdaki paylaşımlardan ögrendim bunu
Ne olacak senin benim ve diğer çalışanların hali ya :)
kolay gelsin,
Canım bende de bir yoğunluk var ki sorma... Pazar günü iş toplantımız var aşağı yukarı yetmiş kişilik organizasyon bende uğraş dur :) Birde dukkana başladım birazda orda takılıyorum fırsat buldukça derken böyle işte :) iyiyim çok şükür...Günaydın günaydın bebeto, ben iyiym, sanırım şimdilik sen ve ben varız :)sen nasılsın ?
arkadaşlar anladığım kadarıyla her cerrah başka yöntemle dikiş olayını yapıyor bir videoda izledim alınması gereken dikişler daha iz bırakabiliyormuş ancak eriyen dikiş kullanıldığında ise daha az iz kalıyormuş deneyimlerinize güvenerek birşey sormak istiyorum bu sanırım maliyet ile ilgili birşey herhalde o göre karar veriliyor diye düşünüyorum yada göğüs büyüklüğü ile ilgili sanırım...
sana da kolay gelsin barbie ozdy..
benim emeklilik yaşım 58, şu an 33'üm....halimi sen düşün :)
Yine ikimiz varız sadece, sevgiler arkadaşım iyi akşamlar :)