- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.901
doktor bana betanteni söylemedi neden kullanıyorsunuz o kremi ne işe yarıyor
ogltkn canımmmmmmmm walla hiç yalnız değilsin bak ameliyat günü nekadar kalabalık olacak etrafın.
Ben, Jeselec, Ekim, Özden ablam ooooo walla çok şanslısın kıskandım seni :)))
Kızlarrrr yeşimay ile görüştüm..
Diyorki ;
iyiyim açıklık olan yerler kapandı çok minnacık biyer kaldı ama maalesef meme başım çökük durumda.
6.ayı doldurunca bakıcaz ve ufak revizyon uygulayacağız dedi.
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ARKADAŞIM ne diyeyim (
Yeşimay'a acil şifalar diliyorumm
Çok zor bir süreç ve sabır istiyor gerçekten ama işte dayanmakta güç oluyor. Benimde sağ göğsümde hiç bişey yokken con....ex ilaçtan ötürü bi sıkıntı oluştu bir haftadır geçmiyor pazartesi tekrar doktora gideceğim doktor korkulacak asla bişey yok diyor( kendisi üniv. hast. anabilim dalı başkanı aynı zamanda prof. ) öyle diyorsa illaki öyledir ama insanın içi rahat etmiyor kisürekli irtibat halindeyim zaten. Bende yan etki yaptı hassas bir bünyeye sahip olduğum içinmiş çok büyük bişey değil küçücük bişey ama intihap gibi oldu sonra patladı şimdi yanıda sanki öyle oluyor dokunduğumda yumuşacık sadece o bölge kan toplamış gibi tek sıkıntım bu bir daha o kremi kullanmak mı aslaaaaaa. Kimseyi yanlış yönlendirmek değil niyetim sadece bu süreçte herşeyi paylaşıyorken sıkıntıları da yazıyorum ki bilinsin. Ameliyat olduğuma pişman değilim ama böyle sıkıntılar olunca insan sabırsız oluyor. Tek dileğim biran önce geçmesi...
sevgili bebetoo yaşadıklarını yazmışsın moralini yüksek tut doktorunla sık sık görüş umarım en kısa zamanda hepsini atlatırsın
kıskanma bizim karın germede en az 20 kişi olur bak gör canım
ay gercektenmi ya nasıl cökük, söyle üzülmesin düzelecek nasılsa.Allahım kimse sorun yaşamasın güzel atlatmış olsun bu sürecleri.ARKADAŞLAR biz ameliyat olan kişiler olumlu ve olumsuz bütün sonucları ve gercek düşüncelerimizi, yazalım ameliyat olacak kişileri dogru bilgilendirelim, inanıyorum ki benim yazıştıgım herkez bunu yapyor.İnsanları yanlış yönlendirmek asla istemem bunun vebali büyük. umutlarla bu ameliyatlara giriyoruz kimse kötü sonuc görmek istemez
Yeşimay'a acil şifalar diliyorumm
Çok zor bir süreç ve sabır istiyor gerçekten ama işte dayanmakta güç oluyor. Benimde sağ göğsümde hiç bişey yokken con....ex ilaçtan ötürü bi sıkıntı oluştu bir haftadır geçmiyor pazartesi tekrar doktora gideceğim doktor korkulacak asla bişey yok diyor( kendisi üniv. hast. anabilim dalı başkanı aynı zamanda prof. ) öyle diyorsa illaki öyledir ama insanın içi rahat etmiyor kisürekli irtibat halindeyim zaten. Bende yan etki yaptı hassas bir bünyeye sahip olduğum içinmiş çok büyük bişey değil küçücük bişey ama intihap gibi oldu sonra patladı şimdi yanıda sanki öyle oluyor dokunduğumda yumuşacık sadece o bölge kan toplamış gibi tek sıkıntım bu bir daha o kremi kullanmak mı aslaaaaaa. Kimseyi yanlış yönlendirmek değil niyetim sadece bu süreçte herşeyi paylaşıyorken sıkıntıları da yazıyorum ki bilinsin. Ameliyat olduğuma pişman değilim ama böyle sıkıntılar olunca insan sabırsız oluyor. Tek dileğim biran önce geçmesi...
reglim gecikti bu narkozdan mı kaynaklanıyor acaba bir fikri olan varmı
Diğer arkadaşları bilemiyorum ama ben yaşamadım canım böyle bir durum.. Tam 30 günün dolmasını bekle ondan sonra endişelen ... çokmu geçti ???
Yoksa yaramazlıkmı yaptın
aferim kız sana demek ikna ettin seninkini, ameliyat tarihin belli oldumu yeni yıl demişsin , demekki yakın bir tarih. hangi hastanede olacaksın doktorunun adı ne. ah keşke özel mesaj hakkım olsa telimi yazardım. canım ekle beni sormak istediğim çok soru var . (gonca kuruş) faceden. 1500 tl çok iyi bir rakam allahım yaşasın bende kurtulacam inşallah.
1.500 liraya gögüs ameliyatımı? kızlar doktorlar 6.500 liraya silikondan bahsedıyorlar nerdeysenasıl yanı 1.500?
o kadar araştırdım. 1500 diye bişey olamazz. olsada güvenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?