- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.241
slm yeşimay, jelesec ve ogltekin
sizleri uzun zamandır takip ediyorum, hepinize geçmiş olsun
ben de yakınlarda ameliyat olacağım korkularımı yenebilirsem...
yeşimay senin durumun ne oldu ? düzeldi mi yaralar ? epeydir yoksun?
jelesec senin bandajların altında büzme yerinde cukurluk veya potluk var mı ? bu konu beni cok rahatsız ediyor
bilgi verirmisn lütfen ?
arkadaşım aynı durumdan muzdaribiz benim henüz ameliyatımın üzerinden 6 gün geçmesine rağmen çok kasınıyor diğer arkadaşlarda da böyle durum oluyomuydu acaba bu kaşıntıda nerden çıktı anladım enfeksiyon kapmasında kızlar bu enfeksiyon belirtisi değildir herhalde iyileşme süresinde bunlar oluyormu
bugün duşumuda aldım kremimi sürüp kapattım şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor bu kaşıntı aklımı karıştırıyor
canım sen ne zaman ameliyat olmuştun ne kadar almışlardı senden
merhaba bende bu yazdıgın problemlerin hic biri yok umarım olmazda ama şişler.Cok iyi düşünüp öyle karar ver sonucda mükemmel sonuclar olmuyor, hemen beklemek lazım.
selam hanımlar, umarım hepiniz iyisinizdir.. bir busecim umarım herşey gönlüne göre olur, attığın bu adımda allah yardımcın olsun, hak yerini bulsun.. ogltkncim seninde az bir zamanın kaldı seni çok ii anlıyorum ama bence hepimizi bi gör ona göre doktorunu seç gerçi benim tek göğsüme bak diğeri iyileşmedi henüzdikiş atıldıktan sonra açıklık bayağı kapandı ama hala yarım santim gibi bir açıklık var ve derinn içeri doğru ve devamlı sarı akıntı kokusuz sanırım yağ hücreleri akıyor sabah akşam pansuman yapıyorum açıkçası öğğğ.. geldi meme görmekten 4-5 ay sürecekmiş iyileşmesi tamamen iyileşince fuat bey iki memebaşında fark olursa küçük rutuşlarla düzelteceğiz dedi.. allahtan doktorum birbusenin doktoru gibi değil beni bu halimle bırakırdı heralde, ben her hafta doktordayım oysa ki:) işte hanımlar durumum böyle sadece sabredip, pozitif düşünüp bekleyeceğim.. size bir önerim var bu ameliyatı yaptıracaksanız herşeyi göze alıp hiç bir şeyden korkmayın ben bu ameliyata girmeden önce en çok meme başı simetrisinin bozuk olmasından korkuyordum defalarca doktoruma sordum ve korktuğum başıma geldi.. neyi düşünürseniz onu çekersiniz unutmayın.. iyi doktor seçimi yapın ve korkmayın..
ogltkncim seninde az bir zamanın kaldı seni çok ii anlıyorum ama bence hepimizi bi gör ona göre doktorunu seç gerçi benim tek göğsüme bak diğeri iyileşmedi henüz
arkadaşlar bursada ameliyat olan var mı? bana bi doktor önerebilir mi? bu işten vazgeçmek üzereyim yaaa çok bunaldım ben.
aslında ne güzel olur, bir günde en azından bi kaç doktor görsek ve sen de yanımda olsan çok mutlu olurum.
ama o gece (eğer istanbula ailece ve arabayla gelmezsek) benim geri dönmem lazım...otobüs saatleri beni bağlayacağı için buluşma sonrasına iki doktor görüşmesi sığmaz bence. yada belki şöyle olabilir, sabah 09:00-10:00 gibi ercan beyle görüşebilirsem, buluşmadan sonra da bir doktor görme şansım olabilir. ercan bey sabah saatlerinde müsait olur mu acaba? sen bir daha ne zaman göreceksin ercan beyi? yada arasam randevu saati netleştirsem mi?:44:
selam hanımlar, umarım hepiniz iyisinizdir.. bir busecim umarım herşey gönlüne göre olur, attığın bu adımda allah yardımcın olsun, hak yerini bulsun.. ogltkncim seninde az bir zamanın kaldı seni çok ii anlıyorum ama bence hepimizi bi gör ona göre doktorunu seç gerçi benim tek göğsüme bak diğeri iyileşmedi henüzdikiş atıldıktan sonra açıklık bayağı kapandı ama hala yarım santim gibi bir açıklık var ve derinn içeri doğru ve devamlı sarı akıntı kokusuz sanırım yağ hücreleri akıyor sabah akşam pansuman yapıyorum açıkçası öğğğ.. geldi meme görmekten 4-5 ay sürecekmiş iyileşmesi tamamen iyileşince fuat bey iki memebaşında fark olursa küçük rutuşlarla düzelteceğiz dedi.. allahtan doktorum birbusenin doktoru gibi değil beni bu halimle bırakırdı heralde, ben her hafta doktordayım oysa ki:) işte hanımlar durumum böyle sadece sabredip, pozitif düşünüp bekleyeceğim.. size bir önerim var bu ameliyatı yaptıracaksanız herşeyi göze alıp hiç bir şeyden korkmayın ben bu ameliyata girmeden önce en çok meme başı simetrisinin bozuk olmasından korkuyordum defalarca doktoruma sordum ve korktuğum başıma geldi.. neyi düşünürseniz onu çekersiniz unutmayın.. iyi doktor seçimi yapın ve korkmayın..
aslında ne güzel olur, bir günde en azından bi kaç doktor görsek ve sen de yanımda olsan çok mutlu olurum.
ama o gece (eğer istanbula ailece ve arabayla gelmezsek) benim geri dönmem lazım...otobüs saatleri beni bağlayacağı için buluşma sonrasına iki doktor görüşmesi sığmaz bence. yada belki şöyle olabilir, sabah 09:00-10:00 gibi ercan beyle görüşebilirsem, buluşmadan sonra da bir doktor görme şansım olabilir. ercan bey sabah saatlerinde müsait olur mu acaba? sen bir daha ne zaman göreceksin ercan beyi? yada arasam randevu saati netleştirsem mi?:44:
arkadaşlar bursada ameliyat olan var mı? bana bi doktor önerebilir mi? bu işten vazgeçmek üzereyim yaaa çok bunaldım ben.
arkadaş sakın vazgeçme 3o yaşında bu ameliyatı oldum gençliğim heder oldu gitti önüme bakıyorum şimdi aferin bana diyorum hayatımda krndim için yaptığım en güzel şey
arkadaşım ben bu formu hemen hemen baştan sona okudum. bir ara busa da ameliyat olan bir kaç kişiye denk geldim. üşenmeden baştan sona biraz atlaya zıplaya oku bence. eğer aklına koyduysan sakın vazgeçme bak ben 43 yaşımdayım. 1 hafta önce oldum bu ameliyatı. şimdi kafamı taşlara vuruyorum:))) keşke 2.doğumdan sonra yani 16 yıl önce olsaydım bu ameliyatı diye düşün yani....umarım doğru doktoru bulur ve sende olmaya karar verirsin mutlu kal...[/Qbilemiyorum işte şimdi bi kızım var. ikinci bi çocuk olunca ya süt gelmezse diye düşünüyorum. yorumların bazılarını okudum. eşim illa bayan doktor diyo onun inadını kıramıyorum. bu yüzden bunaldım. erkek cerrah çok araştırıdm ve güvendiğim 2-3 tane buldum ama bayan bi tane buldum mail attım cevap gelmedi. bide üniversite doktoru ilgilenir mi diye düşünüyorum yani elim kolum bağlandı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?